Přejít k hlavnímu obsahu

Nové upgrady pro Path to Glory karty. Eden Hazard se přibližuje hodnocením Pelému!

1. 7. 2021 | 20:03 EA SPORTS FC 24
Akce Festival of Futbal přinesla mnoho Path to Glory karet. Některé z nich se bohužel vylepšení nedočkají kvůli špatným výkonům jejich národních týmů, ale naopak ty ostatní ano a na ty se taky dnes zaměříme. Je škoda, že jsme se bohužel nedočkali ani jednoho českého zástupce, ale to nevadí. Aspoň můžeme překazit radost vlastníkům dánských a anglických karet.
Další vlna upgradů je tady!
Další vlna upgradů je tady!
Zdroj: fifauteam.com

Během naprosto prázdného týdne, co se obsahu ve hře týče, jsme se dočkali vylepšení některých Path to Glory karet. Devět dalších hráčů se přibližuje k natolik očekávanému maximálnímu vylepšení, ale kdo má největší šanci? No speciálně Anglie je na tom nejlépe co se týká jejich karet v této promo akci.

Trojice zvolených hráčů je Ben Chilwell, Jack Grealish a Phil Foden. Vzhledem k tomu, že Anglie narazí na Ukrajinu v dalším kole, tak se dá očekávat, že postoupí dále a narazí na vítěze duelu Dánsko – Česko. To pro vlastníky karet těchto hráčů znamená velké očekávání, protože se opravdu nepočítá s prohrou proti ani jednomu ze zmíněných týmů. Pokud na to dojde, tak dokáží naši borci na Euru zastavit cestu Anglie, nebo se opravdu “fotbal vrací domů”?

Kompletní podoba nových upgradů
Kompletní podoba nových upgradů
Foto: EA Sports

Další národnost s vyšším počtem karet je Belgie. Zde vládnou bratři Hazardové, kteří oba dostali Path to Glory karty. Speciálně Eden Hazard už dosáhl celkového hodnocení 98, takže pokud se Belgie probije na Euru ještě dále, tak bude teprve druhá karta tento rok, která by dosáhla magické 99 v celkovém hodnocení. Tím prvním je ikona Pelého.

Rovněž za zmínění stojí brazilské trio Firmino, Militão a Vínicius. Brazílie zatím válí v Copa América a zdá se, že kdokoliv vlastní jakoukoliv z těchto karet, tak se může připravit na solidní balík peněz, nebo na naprosto neskutečné karty do základního týmu. Na závěr ještě přidáváme systém toho, jak přesně upgrady fungují.

Co vy, kdo všechno vám padl z Festival of Futbal a jak moc sledujete jejich postup turnajem?

Systém upgradů
Systém upgradů
Foto: EA Sports
Big Shock Pohár
Big Shock Pohár
Zdroj: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.