Přejít k hlavnímu obsahu

Nový CS:GO update přináší nové ikonky v killfeedu, dávejte ale pozor na kick ze serveru

5. 5. 2020 | 11:35 Counter-Strike 2
Netradičně již v úterý přichází nový CS:GO update. Ten tentokrát přináší další dlouho žádanou funkci, kromě toho také ve velkém upravuje mapu Chlorine a přidává 1v1 warmup na další mapu.
Inferno
Inferno

Největším tahákem nového updatu je bezesporu dlouho žádaná funkce, kterou jsou nové ikony v killfeedu. Již v minulosti byla přidána ikona pro assist s flashem, dnes však uvidíme další nové ikony. Nově se tak v killfeedu dozvíte, zda vás soupeř zabil flashnutý, přes smoke nebo no-scope. Valve také nedávno přidalo novou funkci, kterou jsou 1v1 warmup arény v módu Wingman. Dosud byly arény na mapách Vertigo, Train, Nuke a Overpass, dnes se k nim přidává také Inferno.

killfeed ikony

Další velký update dostává také mapa Chlorine, kde došlo k velkému množství balančních změn. Došlo také k opravení několika málo chyb, které znepříjemňovaly nastavování crosshairu. Změnilo se také hlavní menu, kde bude opět na pozadí slunečný Nuke. Mírně se také zlepšily animace slepic a opravilo se několik chybek.

Musíme však upozornit i na jednu nepříjemnost, kterou nový update přináší. Servery, které mají aktivní příkaz sv_pure, mohou automaticky vykopnout hráče, kteří mají ve hře custom modely postav a custom spraye. Dá se tedy očekávat velké množství odpojených hráčů v nejbližší dny, i proto se doporučuje nehrát solo, ale pokud to jde, tak nejlépe v plném týmu.

Všechny změny naleznete na CS:GO blogu.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.