Přejít k hlavnímu obsahu

Nový glitch se slepicemi umožňuje neomezeně skákat

22. 3. 2021 | 08:00 Fortnite
Před týdnem Epic Games vypustili do světa již šestou sezónu, konkrétně její chapter dva. Hráči si můžou užít nespočet nových mechanik, jako například craftění zbraní, lovení zvířat nebo skákání se slepicemi. Právě kvůli slepicím teď ale Epic Games musí řešit spoustu problémů ohledně glitchů.
Fortnite sezóna 6
Fortnite sezóna 6
Zdroj: Epic Games

Sezóna šest spatřila světlo světa teprve šestnáctého března a na sociálních sítích už kolují tutorialy na různé glitche. Jeden z nich se týká nové mechaniky našich drobných kamarádů - slepic. Když zvíře držíte, dostanete v podstatě hop-rock efekt, jaký známe ze sezóny 4, chapter 1. Hráč vystupující na redditu pod přezdívkou TheCrazyBombYT si užíval hru s přáteli, když najednou slepice v jeho náruči zmizela. Zvláštní ale je, že skákací efekt přetrval.

Komunita na Redditu rozjela pod původním příspěvkem vášnivou diskuzi. Nemohli ale samozřejmě chybět vtipálci, kteří si z celé situace dělali srandu. "Kvůli problému jsme museli dočasně odstranit slepice," zavtipkoval jeden z uživatelů a v podstatě předpověděl snahu o opravu ze strany Epic Games.

Fortnite zvířata
Fortnite zvířata
Zdroj: www.dexerto.com

Sezóna šest přinesla spoustu nových mechanik, s čímž se ale vždy pojí spousta glitchů. Přestože glitche jako neomezené zlato nemají takový vliv na hru, tak neomezené skákání už může způsobit problémy. Fortnite je založený na pohybu a i takto malá výhoda může zničit herní zážitek pro nespočet hráčů.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Fortnite novinky