Přejít k hlavnímu obsahu

Nový matchmaking v CoD: Warzone bude házet cheatery do jedné hry

13. 5. 2020 | 10:00 Warzone
I přesto, jak mladá hra Call of Duty: Warzone je, už se setkává s velkým problémem. Jako u každé online hry, i zde se někteří hráči pokoušejí hrát neférově vůči ostatním díky používání hacků a cheatů. Vývojáři z Activision a Infinity Ward se proti tomuto nepřípustnému chování pokusili bojovat v novém updatu.
CODWZ
CODWZ
Zdroj: CODWZ

Nový update přinese mimo vylepšený anticheat i funkci, která bude podezřelé hráče napojovat do jednoho lobby, aby hráči, kteří si chtějí férově zahrát, netrpěli na nepřípustné chování hackerů. Tuto novinku vývojáři oznámili na Twitteru, kde také prozradili, že nás v blízké době čeká možnost reportovat hráče z Killcam a Spectate módu. Jak dobře bude nový matchmaking fungovat v praxi je otázkou, pro dobro tohoto nového battle royale titulu ale doufáme, že co nejlépe.

Activision nedávno přiznalo, že v jejich free-to-play hře zabanovala již přes 700 000 cheaterů, což vzhledem k tomu, jak staré CoD: Warzone je, zní dost neuvěřitelně. "Ve hrách není místo pro podvádění. Warzone má nulovou toleranci pro cheatery. Bereme všechny formy podvádění velmi vážně, udržování rovných a spravedlivých podmínek pro všechny patří mezi naše nejvyšší priority. V této oblasti jsme od začátku intenzivně pracovali, ale není to vždy něco, o čem veřejně diskutujeme," vyjádřili se vývojáři z Activision.

Zdroj: gamebyte.com
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.