Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update přináší více FPS, nášivky, zlepšuje nastavení crosshairu a vylepšuje buy menu

25. 2. 2020 | 12:38 Counter-Strike 2
Do Counter-Strike: Global Offensive přichází další významný update. Ten přináší nášivky na agenty, upravuje buy menu, vylepšuje nastavení crosshairu přímo ve hře a upravuje mapy Breach a Studio.
csgo agent patches
csgo agent patches

Valve ukazuje, že nad agenty, tedy skiny na herní postavy, rozhodně hůl neláme. Právě pro tyto skiny nově přidává alternativu k nálepkám, nášivky, které je možné připevnit na hruď, ruku, či záda vašeho herního charakteru. Vyšla tak nová bedna právě s těmito nášivkami, která je inspirovaná právě samolepkami s motivy hry. Doufejme, že při Rio Majoru budou přidány také nášivky s motivy týmů.

csgo agent patch

Velkou změnou prošla customizace crosshairu. Pro pokročilé nastavení byla dosud potřeba externí stránka, případně speciální mapa z workshopu. To je však minulostí, nově se totiž dá crosshair upravovat přímo v nastavení hry. Mířidla je možné také sdílet díky speciálnímu kódu.

Úpravy se dočkalo také buy menu. Již na první pohled si všimnou hráči toho, že vedle kulatého menu uvidí také svou postavu s vybavením. Zároveň hned, když najedete na typy zbraní, uvidíte zvýrazněny zbraně, na které máte peníze. Dávejte si ale pozor na nákup zbraně MAC-10. Spousta uživatelů hlásí problém, kvůli kterému po nákupu této zbraně spadne hra.

Vývojáři také odpověděli na nové monitory od Asusu, jež zvládnou obnovovací frekvenci až neskutečných 360 Hz. Nově je tak možné hrát CS:GO až na 400 FPS namísto stávajících 300.

A zapomenout nesmíme ani na upravené mapy Studio a Breach, které doznaly menších, hlavně vizuálních, změn a také opravy několika bugů.

Kompletní changelog v angličtině naleznete na zde.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.