Přejít k hlavnímu obsahu

Odložené druhé kolo 1. Tipsport COOL ligy dorazí už v úterý. Oba budou velice důležité!

26. 4. 2021 | 19:13 Counter-Strike 2
1. Tipsport COOL liga má za sebou celkem pět hracích dnů, jeden jsme ale hned v začátku přeskočili. Ze zdravotních důvodů muselo být druhé kolo odloženo, které nyní proběhne jako dohrávka. Pro vedoucí Entropiq jde o poslední kolo, v němž nefigurují, což je velká šance pro hladové rivaly. Tři z nich se totiž představí právě tohle úterý.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
eSuba vs. Sampi.Tipsport
2.52 – Kurzy na výhru – 1.45
NIO  Česká republika
blogg1s  Slovensko
luko  Slovensko
jaro  Česká republika
twist  Česká republika

17:00

Vsadit si

 Česká republika Pechyn
 Česká republika kinzo
 Slovensko queztone
 Česká republika nbqq
 Česká republika beryP

Dohrávku druhého hracího dne otevřou dva aspiranti na postup do play-off. Pro oba celky tak tento zápas může být jedním z těch nejvíce klíčových. O Sampi.Tipsport bychom ještě před týdnem hovořili o jednom ze dvou dosud neporažených týmů, jejich prohra s eEriness MARVO však byla velkým šokem, který nyní budou chtít hráči organizace Jakuba Jankta odčinit. eSuba ale nebude jednoduchým soupeřem. Ve dvou minulých případech sice benq1ho svěřenci vždy ztratili mapu a ještě nevyhráli za tři body, v tak úplné pozici outsidera tady však nebudou, ačkoliv to kurzová nabídka Tipsportu mírně naznačuje. Se Sampi se totiž potkali v nedávné době hned dvakrát – v Sazka eLEAGUE s nimi remizovali a v BO1 zápase Y-Games Pro Series je udolali. Bude se historie opakovat?

eEriness MARVO vs. ENTERPRISE esports
7.43 – Kurzy na výhru – 1.05
replay  Česká republika
heikkoL  Slovensko
Feki  Slovensko
Fizarezi  Česká republika
Valencio  Česká republika

20:00

Vsadit si

 Česká republika forsyy
 Slovensko lucasp
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika Levi
 Česká republika manguss

Ve druhém úterním zápase mají před sebou hráči ENTERPRISE esports zajímavou výzvu. Při posledním volnu týmu Entropiq totiž mají možnost se vyhoupnout do čela tabulky, na vedoucí příčku totiž ztrácejí pouhé dva body a jedinou porážku utržili v úvodu soutěže se Sampi, navíc na třech mapách. Zatím hrají ve velké pohodě a vypadá to, že je nic nezastaví na cestě do play-off. Tentokrát se jim však postaví eEriness MARVO, tedy celek, který před týdnem neuvěřitelně šokoval Sampi.Tipsport a počínaje tímto zápasem tedy replaye a spol. nebude radno podceňovat. Ačkoliv na vypsaných kurzech Tipsportu se minulá výhra eEriness nepodepsala, poslední vystoupení ukázala určitou kvalitu a vůbec bychom se nedivili, kdyby tento zápas došel alespoň do třetí mapy.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.