Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiální skin z povedeného filmu Free Guy míří do Fortnite

20. 8. 2021 | 09:30 Fortnite
Novinka, která právě zamířila do kin, se dočkala svého Fortnite skinu. Hlavní postavou filmu Free Guy se stal Ryan Reynolds, který si vyzkouší život herního NPC. Ve filmu ale najdete i dobře známé streamery Ninju, Pokimane a další.
Free Guy
Free Guy
Zdroj: 20th Century Studios

Free Guy se dostal do kin a vy si tak můžete v kinech užít spojení filmu a videohry. Ryan Reynolds v roli "Chlápka" si žije bezstarostný život bankéře, dokud mu náhodou neprozradí, že je ve skutečnosti jen NPC ve videohře. Ve filmu s originální zápletkou si zahráli i streameři Pokimane a Ninja, kteří obdivují Chlápka v boji o to, aby Free City, ve kterém žijí, nebylo zničeno jeho vývojáři.

Skin Chlápka ve Fortnite

Společně s vydáním filmu si můžete ve Fortnite i zakoupit speciální skin, který je inspirován právě Chlápkem z Free Guy. Pokud si tedy i vy chcete vyzkoušet, jaké to je být NPC ve Fortnite, tento skin může být pro vás. Skin Chlápka bude dostupný jen v limitovaném čase, a to právě od chvíle vydání filmu.

Splňte Free Guy questy

Už není potřeba zachránit Free City? Začněte s questy ve Fortnite, jež najdete v modrých bankomatech a každý z nich vám krom skvělého gameplaye přinese bonusy za splnění. V questech si vlastně vyzkoušíte život NPC. Necháte se srážet auty, prohodíte řeč s ostatními NPC a necháte zmlátit od ostatních hráčů. Největším lákadlem za splnění misí je speciální Free Guy emote, a další drobné odměny, které urychlí váš postup battle passem.