Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiální vydání Legends of Runeterra se kvapem blíží

27. 4. 2020 | 12:09 Legends of Runeterra
Konečně to víme jistě! Legends of Runeterra již brzy opustí režim předčasného testování a bude vydáno oficiálně. Stane se tak 30. dubna.
LoR
LoR

Legends of Runeterra je už sice nějakou dobru zdarma dostupná celému světu, stále jde ale pouze o její otevřenou betu. Proto všichni hráči už prakticky od zpřístupnění této testovací varianty netrpělivě čekají, až hra vyjde ven oficiálně, v plné podobě. A jak je nyní konečně potvrzené přímo vývojáři hry Riot Games, toto čekaní už nebude trvat moc dlouho!

Čekat dokonce nebudeme muset ani do příštího měsíce! Plná verze hry, která mimo samotného oficiálního vydání pro PC i mobily přinese ještě nový card set s více jak 120 kartičkami a nový region, bude k dispozici 30. dubna! Hra tak bude při vydání obsahovat rovných 7 regionů, 35 šampionů a více jak 400 karet, což už je pěkná porcička. Samozřejmostí je i to, že hráči nepřijdou o svůj pokrok z bety, začínat od nuly tak muset nebudete. Jako odměnu navíc všechny účty, které se přihlásí do týdne od oficiálního launche hry, obdrží exkluzivního Moonstruck Poro Guardiana.

miluju videohry a hlavně ligu legend