Přejít k hlavnímu obsahu

Onlajneři vyhráli národní finále v turnaji ESPORTOVNIA

5. 6. 2021 | 18:14 Rocket League
Ve spolupráci s Českou asociací esportu a jejím polským protějškem se zorganizoval česko-polský turnaj ESPORTOVNIA ve hře Rocket League. Po dvou kvalifikačních soubojích následuje národní finále, ze kterého vzejde finalista, jenž se utká ve finálovém zápase proti polskému výherci.
ESPORTOVNIA
ESPORTOVNIA
Zdroj: ESPORTOVNIA

Update: V národním finále nakonec v poměru 4:2 vyhrál tým Onlajneři, kteří se tak v úterý 15.6. utkají s polským vítězem turnaje. Na tým Pošpílený Magořinec čeká souboj o 3. místo.


Za malý okamžik začne na našem twitch kanále PLAYzone národní finále mezi týmy Pošpílený Magořinec a Onlajneři. O komentování se postarají známá jména: Storm, Cuky, Neonstar a Seli.

V první kvalifikaci z 42 účastníků do finále dokráčely právě výše zmíněné týmy. Ve vzájemném souboji vyhrála 3:0 na zápasy trojice s názvem Pošpílený Magořinec. Ve vzájemném duelu, který tyto týmy čeká opět ve finále, bude trojice hráčů Alty, Bloody a R3dy tedy v roli mírného favorita.

Při druhé kvalifikaci se do finále opět dostali Onlajneři a potvrdili své kvality, v samotném finále porazili na zápasy 3:1 tým Go Elements_rl. V týmu Onlajneři nalezneme hráče, kteří dříve působili v týmu Sampi. Lauty dříve dokonce působil jako náhradník v týmu Fnatic. Kromě tohoto hráče zde dále nalezneme nadějné hráče pod přezdívkami Nalmon a dave.

Výherce tohoto národního finále vyzve ve finále tým, kterému se podaří vyhrát polskou část turnaje. Poražený celek vyzve poraženého polského soupeře ve hře o 3. místo. Celkový prize pool turnaje je 1 200 EUR, peníze jsou rozděleny pro 3 nejlepší týmy. 

Odměny:

  • 1. místo - 600 EUR
  • 2. místo - 400 EUR
  • 3. místo - 200 EUR
Štítky: ESPORTOVNIA
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!