Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace slavného fotbalisty Garetha Balea představila vlastní Rocket League tým

21. 3. 2020 | 16:30 Rocket League
Ellevens Esports, tak zní název organizace, kterou v letošním roce založil hvězdný fotbalista Gareth Bale. Ten jako první představil FIFA sekci, která na Mistrovství světa klubů hned získala stříbrné medaile. Nyní však přichází přírůstek číslo dva.
Ellevens Rocket League
Ellevens Rocket League

Elleven Esports se po fotbalovém simulátoru FIFA rozhodli vstoupit i do světa o trošku bláznivějšího fotbálku, tedy Rocket League. Tuto hru již podporuje třeba FC Barcelona a právě ve Španělsku je Rocket League mezi esportovými divizemi sportovních klubů opravdu populární. Ellevens ale touto akvizicí nezůstanou doma.

Barvy mladé organizace bude totiž hájit aktuální jednička jihoamerické scény, která jako zástupce tohoto regionu nechyběla na posledním šampionátu Rocket League Championhip Series, kde hájila barvy Lowkey Esports. Od té doby ale trio ve složení caard, tander a CaioTG1 působilo pod dočasným názvem Novus Aevi. Dle aktuálního žebříčku jde až o 19. nejlepší tým světa, takže volba Ellevens může budit rozčarování. Dokud si ale tohle brazilské seskupení udrží pozici lokální jedničky, tak jej uvidíme na největších světových turnajích.

Devátá sezóna jihoamerické ligy RLCS má za sebou v tuto chvíli svou základní část, kde akvizice Ellevens ještě pod názvem Novus Aevi nepoznala ani jednou hořkost porážky. Tuto dominanci jen potvrzuje celkové skóre 21-4. Regionální finále, kam mají Ellevens seed přímo ve finále WB, probíhá právě o tomto víkendu. Bohužel však nejsou ve hře místenky na světovém šampionátu, ale "pouze" prize pool 60 tisíc dolarů a dva sloty v příští sezóny místní ligy. RLCS Finals bylo totiž kvůli opatřením proti COVID-19 před nedávnem zcela zrušeno.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Ellevens, Gareth Bale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.