Přejít k hlavnímu obsahu

Osmý závod Virtual GP se uskuteční již dnes na okruhu Spa-Francorchamps

29. 6. 2021 | 12:06 Virtuální závody
Dva týdny jsou opět pryč a to znamená jediné. Už dnes večer nás čeká další závod letošní sezóny Virtual GP, tentokrát se virtuálně přesuneme zpátky do Belgie, konkrétně se totiž pojede na okruhu Spa-Francorchamps.
Spa-Francorchamps
Spa-Francorchamps
Zdroj: Virtual GP

V předchozím závodě jsme poprvé viděli závodníky nasednout do formulí Dallara s označením IR18, které si svou slávu udělaly hlavně v americké závodní sérii IndyCar. V nových vozech se nejlépe dařilo Lukášovi Přádovi ze stáje ERT Racing Team, dobré jméno si udělal ale také jezdec Lenovo Legion, Erik Vizi, kterému se v sedmém závodě podařilo ukořistit krásné druhé místo.

Vedení v celkové tabulce si stále drží Lukáš Podstata z Entropiqu, těsně za zády má ale s rozdílem jedenácti bodů právě Lukáše Přádu, který napoprvé udělal ve formuli rozhodně lepší dojem.

Průběžné pořadí jednotlivců
Průběžné pořadí jednotlivců
Zdroj: Virtual GP

Dnešní závod můžete jako vždy sledovat už od 19 hodin na na našem Twitch kanále PLAYzoneUP a na dalších kanálech Virtual GP, popřípadě bude živé vysílání probíhat i v televizi na kanále O2 TV Sport. Právě zde proběhne i několik dalších repríz v následujících dnech. Uvidíme, zdali Lukáš Přáda zopakuje svůj perfektní výkon ve formuli i tentokrát a chopí se průběžného vedení místo Lukáše Podstaty.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.