Přejít k hlavnímu obsahu

Patch 13.2 přináší novou zbraň! Na co se můžeme dále těšit?

2. 9. 2021 | 13:08 PUBG: Battlegrounds Update hry
Jedna věc se vývojářům PUBG upřít nedá. Snaží se do hry vkládat novinky, aby hra nebyla nudná, někdy se jedná o pozitivní změny, jindy šlápnou vedle. Máme zde patch 13.2, který přináší novou zbraň, novinky na mapu Taego, nové skiny ale i nový typ granátu!
Patch 13.2
Patch 13.2
Zdroj: PUBG CORPORATION

Sotva ze hry zmizí kolaborace s BLACKPINK, míří do ní další novinky v podobě patche 13.2. Tou největší je nová zbraň, ikonická P90, kterou zajisté zná každý fanoušek CS:GO nebo oblíbeného sci-fi seriálu Hvězdná brána. Nový přírůstek do hry najdeme pouze v Air dropu a používat do něj budeme nové 5.7mm náboje, což z této zbraně dělá silného protivníka na krátkou, střední i delší vzdálenost. I proto vývojáři označují nejefektivnější vzdálenost pro tuto zbraň 200-300 metrů! Na P90 si dále budeme moc nasadit spoustu vymožeností a mít zde dvojitou optiku. Spolu se zbraní bude 250 nábojů v dropu, do jednoho zásobníku se jich vleze 50.

P90
P90
Zdroj: PUBG CORPORATION

Další novinkou je nové vozidlo Porter. Jedná se již o druhé vozidlo z automobilky Hyundai, toto logo navíc opět vidíme i ve hře. Krafton (společnost, která stojí za PUBG Corporation) i HYUNDAI jsou jihokorejské společnosti, blíží se snad další spolupráce?

Toto vozidlo uvidíme pouze na mapě Taego, kde nahradí UAZ. Jedná se o nákladní auto, které bylo poprvé představeno v roce 1977, spolu s autem se do hry přináší nový systém tzv. Trunk System. Jeho podstatou je, že všechny předměty, které lze vylootit, si můžete uložit do tohoto auta, což přináší super využití například při nalezení extra level 3 vesty. Jen pozor – pokud toto auto bude zničeno, zničí se i všechny předměty, které auto převáží. Porter dokáže uvézt až 4 hráče a k překonání nerovností disponuje pohonem všech 4 kol.

Porter
Porter
Zdroj: PUBG CORPORATION

Už vás nebaví campeři v domě, kteří čekají na příležitost, kdy vám vyklopí zásobník do zad? Tak to oceníte poslední větší novinku v podobě nového typu granátu. S novým Blue Zone granátem je můžete z jejich hnízdečka vyhnat! Tento granát vytvoří modrou zónu v rádiusu 10 metrů a trvá 5 sekund, poté se začne zmenšovat. Pokud umístíte tento granát vedle vody, zasáhne i vodnatou část – je tudíž vhodný i na "lovení rybiček". Pokud se už nacházíte v modré zóně, je poškození aplikované za granát i za modrou zónu. Poškození lze i násobit při použití více granátu, což při poškození 10 za sekundu vyžene ze zasažené oblasti každého!

Nový typ granátu
Nový typ granátu
Zdroj: PUBG Corporation

Patch dále přináší například nový mód Casual, ve kterém je na Erangelu pouze 12 hráčů, doplněných o boty, Jedná se tedy o skvělý mód pro začínající hráče, ač můžete hrát pouze 3 zápasy denně. Dále se dočká boostů Air drop zbraň Lynx AMR, konkrétně bude mít vyšší počet nábojů, z 5 budou mít hráči k dispozici 10.

Vzhledem k tomu, že se nám blíží další velký turnaj pořádaný přímo PUBG Corp., do obchodu a hry se přidají prvky s PCS 5 tématikou, do hry brzo i zavitá oblíbený PICK'EM.

PCS 5 skiny
PCS 5 skiny
Zdroj: PUBG Corporation

A toť pro tento patch vše, kompletní změny patche 13.2 naleznete na oficiálních stránkách. Kromě toho spolu s oznámením patche bylo vydáné i video na youtube kanále, které změny popisuje ve 3 minutách.

Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!