Přejít k hlavnímu obsahu

Periferie pro MČR 2020? Hlavním partnerem se stává společnost Trust!

Bez pořádně nadupané techniky by se žádná pořádná esportová soutěž neobešla, proto jsme rádi, že pro letošní jubilejní 10. ročník MČR PC PLAYzone spojí síly se společností Trust, která se stane jeho hlavním partnerem na periferie.
MČR
MČR

Trust je globální přední značka s širokou nabídkou digitálního příslušenství, fungující již od roku 1983. Ať už potřebujete něco pro svůj tablet, chytrý telefon, nebo herní zařízení, můžete si být jistí, že díky Trust to seženete. Není proto žádným překvapením, že díky společnosti Trust bude mít letošní MČR také vlastní oficiální myš, oficiální sluchátka a oficiální klávesnici.

Konkrétně půjde o tato fajn zařízení, která vám ve zkratce představíme.   

Prvním z nich je gamingová myš, GXT 960 Graphin Ultra-lightweight. Tato myš by neměla chybět ve sbírce žádného pořádného hráče, je neuvěřitelně lehká (váží pouhých 74 gramů), umožňuje extra hladký pohyb a má vysoce přesný optický snímač s až 10 000 DPI. Jistě vás zaujme také její barevný design.

Trust myš

Dalším zařízením jsou oficiální sluchátka GXT 433 Pylo. Tento headset je velmi pohodlný, čemuž napomáhají velké polštářky vybavené paměťovou pěnou. Využít je můžete jak u počítačů a noteboků, tak u konzolí a mobilních telefonů, zvuk bude vždy krásně čistý. Samozřejmostí je nastavitelný mikrofon.

Headset

A poslední na řadě je oficiální klávesnice GXT 865 Asta. Tato mechanická herní klávesnice přichází s celkem 7 barevnými režimy a nastavitelným jasem, rychle reagujícími mechanickými spínači, které vydrží až úctyhodných 50 milionů úhodů do kláves, a to už je pořádné číslo. Neschází ani speciální gamingový mód, prostě rychlá a precisní klávesnice.     

GXT 865

Již nyní můžeme říct, že se na spolupráci se společností Trust těšíme, neboť je to náš dlouhodobý partner. A co říká samotný Trust?

Jsme rádi, že i v letošním roce můžeme podpořit MČR v počítačových hrách, i když je v odlišné podobě než v minulých letech. Vnímáme důležitou úlohu gamingu jak na soutěžní, tak na hobby úrovni, jakožto součást mixu zábavy a sportu, která si získává rostoucí popularitu napříč populací. Baví nás přinášet hráčům příslušenství, které jim umožní si hraní užít naplno offline i online,

uvedl Radek Čejna, Account Manager CZ & SK za společnost Trust. 

Prtneři MČR PC
Štítky: MČR, Trust