Přejít k hlavnímu obsahu

Plzenští hráči vítězí nad Trenčínem při prvním viktoriánském streamu

19. 5. 2020 | 11:36 EA SPORTS FC 24
Viktoria Plzeň zahájila novou esportovou sérii utkání s názvem FIFA20 FCVP SERIES, v níž plánuje poměřit síly s různými zahraničními celky. Prvním soupeřem pro domácí tým se stala slovenská esportová organizace AS Trenčín esports. Jak si nakonec plzenští hráči vedli?
FCVP SERIES
FCVP SERIES

V rámci FIFA20 FCVP SERIES se domácí tým utkal v přátelském střetnutí s trenčínským esportovým celkem, a to dohromady ve 4 zápasech. Celým utkáním a vysíláním přímo z Doosan Areny provázeli Jiří Pelnář a Jiří Poér, známí moderátoři ze zápasů Viktorky, které navíc doplnil profesionální hráč Lukáš 'T9Laky' Pour. V zápasech se proti sobě utkali dva nováčci týmu FCVP eSport, DRMi10 a Emphaty, proti trenčínským bratrům Doležalům známým jako Doli97 a Doli2000.

Utkání proběhlo v režimu FUT a systémem BO3 a ač jsou bratři Doležalové ostřílenými hráči s výbornými výsledky z loňského ročníku FIFA19, nakonec byla celá událost silně jednostranná, protože všechny 4 hry skončily vítězstvím plzeňských hráčů. Jako první poměřili síly DRMi10 a Doli2000 za výsledku 4:0 a 6:2, načež hned Emphaty potvrdil plzeňkou dominanci, protože si rovněž odnesl 2 vítězství proti Dolimu97 za stavu 2:1 a 3:0. Na průběh celého utkání se můžete podívat v záznamu.