Přejít k hlavnímu obsahu

Podívejte se na to, co si o zítřejším finále Guseppe MČR Tour myslí Tipsport a jejich kurzy!

11. 6. 2021 | 18:00 League of Legends
Na finálovou část Guseppe MČR Tour si nyní můžete vsadit i na Tipsportu. Co jsme schopni vyčíst z kurzů a na koho se vyplatí vsadit? To vše a mnohem více se dozvíte v tomhle článku. Bude navíc přidána rada experta, která vám možná poradí, pokud se rozhodne si vsadit.
Kdo je podle vás největší favorit na vítězství?
Kdo je podle vás největší favorit na vítězství?
Zdroj: Tipsport.cz

Tipsport přináší pro finálovou část Guseppe MČR Tour možnost vsadit si na vítěze celého turnaje. Ten se trochu zkomplikoval poté, co se Inside Games rozhodli, že nepošlou svůj hlavní tým a turnaj za ně odehraje jejich akademie, která se na turnaj kvalifikovala pod přezdívkou DANGER WARNING ACHTUNG.

Zároveň s oznámením nové sestavy eSuby přišel problém, že v turnaji není úplně jasný favorit. Esuba je dlouhodobě nejúspěšnějším českým League of Legends týmem, ale třeba SINNERS se budou snažit využít toho, že pravděpodobně nebudou hráči modré krve sehraní. To otevírá i možnost týmu Vikingekrig na to zazářit a ukázat se v nejlepší možném světle před jarním splitem Hitpoint Masters.

Kurzy na zítřejší finále
Kurzy na zítřejší finále
Foto: Tipsport.cz

Pokud se stále nemůžete rozhodnout na koho si vsadit, tak možná vám tip našeho anaylitka Tomáše “Mortsche” Anděla, který má za sebou dlouholetou kariéru jako hráč na domácí League of Legends scéně a v posledních letech začal dělat komentátora a analytika.

“V turnaji máme dva jasný favority - eSubu a SINNERS. SINNERS už mají v jejich sestavě natrénováno trochu víc, u eSuby finální změny rosteru proběhly o něco později, ale očekávám, že tahle top2 bude dost vyrovnaná. U ostatních týmů nějaká valná očekávání nemám, nejvíc nám podle mě můžou ukázat VIK nebo DNE academka. Takže to víceméně vidím jako souboj o MČR slot mezi eSubou a SINNERS, ostatní týmy by musely hodně překvapit, aby se zvládli vyrovnat téhle top2.”

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, Tipsport
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.