Přejít k hlavnímu obsahu

Podívejte se společně s námi na aktuální pořadí po prvním finále Guseppe MČR Tour

15. 6. 2021 | 13:45 League of Legends
První finále Guseppe MČR Tour přineslo určitě dobrou podívanou, ale přeci jen se jednalo pouze o “kvalifikaci” na samotné Vodafone MČR. Rovněž je jasné, že ne každý tým mohl být vítězem a tudíž se podíváme na rozdělení bodů do aktuálního pořadí MČR. Tabulku zatím vedou SINNERS, ale kousek za nimi jsou jak Inaequalis tak Vikingekrig Esports. eSuba už je prvním kvalifikovaným celkem.
Pořadí po první Guseppe MČR Tour
Pořadí po první Guseppe MČR Tour
Zdroj: mcrpc.cz

Kromě samotné hlavní ceny přímého postupu na Vodafone MČR, kterou si odnesla eSuba, jsme rovněž hráli o body do celkového pořadí MČR. Z tohoto pořadí se po ukončení všech lig a kvalifikací vybere pět nejlepších týmů, které doplní trojici už kvalifikovaných týmů. Prvním kvalifikovaným týmem je už zmiňovaná eSuba, ale souboje v dalších kvalifikacích by měly nabídnout skvělou podívanou.

Aktuální pořadí MČR
TýmyBody
eSubaKvalifikováni
SINNERS700
Vikingekrig Esports450
Inaequalis450
Dynamo Eclot Academy300
eSuba Academy300
Inside Games Challengers200
Zero Two200

Rovněž je potřeba zmínit, že body se nedostávají jenom za finálové části, ale také za splity v Mastercard Hitpoint Masters a Hitpoint Challengers. Týmy z ligy Challengers jsou určitě považovány za papírově slabší týmy, ale s tím, jak moc se nám začíná vyrovnávat naše scéna, vzniká místo pro nejedno překvapení.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, eSuba
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.