Přejít k hlavnímu obsahu

Podle leaku se má nová šampionka Seraphine stát členkou K/DA

29. 8. 2020 | 10:38 League of Legends
O Seraphine fanoušci už hodně slyšeli, a ačkoliv zatím nebylo její přidání do hry oficiálně potvrzeno, vzbudila již velký ohlas a nadšení. Na jistotě přidává nejnovější leaknutý obrázek, naznačující, že se může stát pátou členkou k-pop skupiny K/DA.
Seraphine
Seraphine

Již 20. srpna se na oficiálním Twitteru K/DA objevila informace o novém songu „THE BADDEST“, což vzbudilo mezi fanoušky vlnu radosti, neboť jejich první a zatím jediný song „POP/STARS“, který na YouTube nasbíral oslnivých 366 milionů zhlédnutí vyšel již v roce 2018. K tomu všemu vyšly teasery s outfity členek skupiny. Aby nadšení nebylo málo, fanouškovský leak odhalil obrázek s modrovlasou Seraphine jako členkou K/DA. 

Ačkoliv nelze určit, zda se jedná o oficiální obrázek, fanoušci Seraphine jako novou členku K/DA přijali s jásotem. Dalším důvodem, proč považují obrázek za pravdivý, je to, že outfity a vlasy odpovídají oficiálním vzhledům již existujících členek. Někteří uživatelé navrhují, že se objeví až v oficiálním vydání singlu, nikoliv pouhém před-vydání, jehož jsme se dočkali tento čtvrtek. Jiní jsou skeptičtější a myslí si, že Seraphine bude mít pouhé cameo, nebo že se jedná o Easter egg.

V nedávném postu na svém Instagramu Seraphine nahrála svou fotku, k níž připsala: „Na některé věci v životě stojí za to počkat.“ Že by se tím Riot snažil něco naznačit a tato růžovovlasá šampionka se v LoL skutečně objeví? Další z jejích postů zahrnoval screenshot konverzace s jejím otcem, text byl v angličtině i čínských znacích.

Jeden z komentářů na Twitteru nadhodil, že Seraphine by mohla být čínského původu, jelikož Worlds se letos koná právě v Číně. Teoreticky by to mohlo dávat smysl, neboť Riot Games nedávno pořádal workshop v psaní písní pro blížící se událost. Workshopu se zúčastnilo několik čínských umělců.  

Nezbývá než čekat na více informací. Je pravda, že se o Seraphine v poslední době mluví až příliš často, navíc vydala vlastní cover hitu POP/STARS. Nemůžeme opomenout, že je také potvrzeno, že skupině K/DA vyjde celá série songů, takže příležitostí objevit se bude mít Seraphine víc než dost. 

Štítky: K/DA