Přejít k hlavnímu obsahu

Podpoř i ty Nadační fond Klokánek v rámci Kaktus Streamers Cupu

15. 6. 2020 | 15:34 Všechny hry
V rámci akce Kaktus Streamers Cup vybíráme peníze na dobrou věc. Co to vlastně je Fond ohrožených dětí (Nadační fond Klokánek), na koho finanční příspěvky jdou a jak můžete pomoc i vy?
Fond ohrožených dětí
Fond ohrožených dětí

Za svou existenci dokázal Fond ohrožených dětí najít náhradní rodinu pro stovky dětí, řešil dokonce desetitisíce případů ohrožených dětí v terénu a dále pomáhal při přijímání dětí s jejich rodiči do azylových domů. Organizace se dále už od svého založení angažuje ve snaze o zlepšení legislativy a praxe na úseku ochrany dětí.

Spolek Fond ohrožených dětí byl založen v roce 1990 na pomoc týraným, zneužívaným, zanedbávaným, opuštěným či jinak sociálně znevýhodněným dětem. Od roku 1994 pořádá každoročně celonárodní dobročinnou sbírku. Právě díky ní a další podpoře veřejnosti se z FOD stala největší nestátní nezisková organizace na ochranu dětí u nás.

Podpoř nadační fond klokánek

Streamers Cup od Kaktusu a jeho simza100 probíhá na podporu Fondu ohrožených dětí a v úvodním utkání ve hře Counter-Strike: Global Offensive měli diváci možnost sledovat vyrovnaný souboj mezi dvojicí streamerů Lelkem a Bladem, kdy nakonec zvítězil těsně Lelkův tým 3:2 na zápasy. Ještě se ale odehrají souboje ve hrách Valorant a League of Legends. I v nich budete moc ukázat, jak velká a silná je naše herní komunita a spojit se pro pomoc na dobrou věc.

Ať už budete fandit jakémukoliv streamerovi, peněžní dary bude možné zasílat na společný sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu zprávy značí cenu SMS a hodnotu vašeho daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč).

Štítky: Kaktus