Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane je nejatraktivnější streamerkou podle xQc. Její reakce však odzbrojila všechny fanoušky

3. 6. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Vše začalo nevinnou přátelskou hrou mezi několika streamery při vysílání na Ludwigově kanálu, z něhož nakonec vzniklo spoustu vtipných reakcí, ale i nečekaných odhalení. Fanoušci tak konečně zjistili, která streamerka je podle xQc nejatraktivnější, ale opravdovou třešničkou na dortu byla právě zpětná reakce této jeho "vyvolené".
Pokimane a xQc
Pokimane a xQc
Zdroj: Twitch: Pokimane / xQcOW

Samozřejmě, že s rozšířením nechvalně proslulého trendu streamování z vířivek se také častým střetem zájmů a rozdílných názorů stává jednoduchá otázka: "Která streamerka je nejatraktivnější na světě?". Vlastní nečekanou odpověď na tuto otázku sdělil všem divákům také Felix 'xQc' Lengyel při jedné z Ludwigových herních show. Vyřčené jméno však vůbec nikdo nečekal, což se okamžitě proměnilo v obrovskou senzaci. 

Během vysílání měli všichni přítomní zvolit nejatraktivnějšího streamera či streamerku na celém internetu. Felix nemohl jmenovat kvůli pravidlům svou spolubydlící a partnerku Adept, ovšem jeho náhradní volba zaskočila všechny fanoušky, ale i přítomné streamery. Kupodivu se nejedná o Amouranth, ani žádnou jinou streamerku z "hot tub" trendu, ale ani o Alinity, kterou tipovala právě jeho přítelkyně.

Po chvilce ticha ze sebe xQc konečně vysoukal ono překvapivé jméno, kterým je Pokimane! Na celé situaci je ale bezesporu nejlepší reakce samotné Pokimane, která vůbec s tímto výsledkem nepočítala. Její reakce je plná smíchu a nervozity, přičemž na sebe ona sama vyzradila velmi překvapivé doznání. Důvod pro její nervozitu a červenání se je totiž skutečnost, že ona sama je platonicky zamilovaná právě do Felixovy spolubydlící a přítelkyně Adept!

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane, xQc