Přejít k hlavnímu obsahu

Pokrovac se na Twitch Rivals umisťuje v TOP 4!

16. 5. 2020 | 13:44 Legends of Runeterra
Legends of Runeterra si od svého spuštění získalo mnoho příznivců, a i když jich bylo pomálu, tak i několik turnajů. S větší sledovaností se také zorganizoval opravdu velký Twitch Rivals turnaj, kde samozřejmě nechyběl ani český zástupce. Původně měl místo dostat CzechCloud, avšak kvůli nedostatku času rozhodl pozici přenechat Pokrovacovi, který se probojoval až do TOP 4!
Twitch Rivals Pokrovac
Twitch Rivals Pokrovac

UPDATE: Pokrovac se v bitvě mezi 16 nejlepšími streamery probojoval až do semifinále, kde nešťastně prohrává proti Swimstrimovi, ale i tak se celkově umisťuje v TOP 4 a odnáší si krásnou odměnu 10 000 dolarů! Sám Swimstrim se poté utkal o první místo s DogDogem, ale po vyrovnaném souboji prohrává a DogDog se tak stává vítězem celého turnaje. Obrovská gratulace českému reprezentantovi a my se těšíme na další turnaj!


S oficiálním spuštěním Legends of Runeterra na počítače i mobily se karetní hra z dílny Riot Games stává čím dál více oblíbenou. Hru si zamilovali nejen hráči, což dokazují stále rostoucí čísla sledovanosti na Twitchi. Právě tato skutečnost pravděpodobně pomohla iniciovat velký Twitch Rivals turnaj s celkovým prize poolem 100 000 dolarů, který se odehraje 14. května v 18:00 hodin. LoR si našlo mnoho příznivců, a to i z řad hráčů a streamerů, kteří pouze čekají na tu pravou příležitost ukázat své kvality kompetitivního hráče a prestižní událost Twitch Rivals je na to jako dělaná. Na akci takového formátu samozřejmě nesmí chybět ani čeští hráči, kteří více než jednou prokázali, že i karetní hry jsou jejich doménou!

Na Twitch Rivals dostal původně pozvánku Petr 'CzechCloud' Žalud, který nakonec své místo kvůli nedostatku času přenechává dalšímu hráči a opravdu si nemohl vybrat lépe! Domácím reprezentantem této prestižní události se tak zaslouženě stává Mikuláš 'Pokrovac' Dio, který nám svými úspěchy stále dokazuje, že je žhavým kandidátem na vítězství. Celou událost je možné, kromě oficiálního Twitch Rivals streamu, sledovat přímo na Pokrovacově kanálu, nebo u CzechClouda, který celý turnaj bude restreamovat. Zároveň se můžete těšit na první komentář z velkého turnaje v jeho podání, tak doražte borce podpořit!