Přejít k hlavnímu obsahu

Polská legenda pashaBiceps se vrací. Místo Counter-Striku bude zápasit v MMA!

5. 12. 2021 | 14:15 Counter-Strike 2 Zajímavost
Jedna z největších ikon Counter-Striku se vrací na scénu! PashaBiceps, který byl součástí legendární polské Virtus.pro sestavy, se rozhodl, že opět změří síly se soupeři. Tentokrát to je ovšem myšleno doslova, jelikož myš a klávesnici vymění za rukavice. Jako dlouholetý milovník bojových sportů se dočká svého prvního profesionálního MMA zápasu.
pashaBiceps
pashaBiceps
Zdroj: Virtus.pro

Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski je jméno, které není třeba představovat. Polská legenda, jež si získala fanoušky po celém světě především pro svoji lidskost a upřímnost, se řadí jednoznačně mezi největší osobnosti, jaké CS:GO svět pamatuje. Za svou bohatou kariéru dokázal se svým týmem vyhrát nespočet trofejí, a to včetně té nejcennější z Majoru EMS One Katowice 2014. Svoji hráčskou kariéru pasha ukončil neoficiálně koncem roku 2018, když opustil Virtus.pro, tedy organizaci, kterou reprezentoval již od roku 2014.

Od té doby se pashaBiceps objevoval ve svém “for fun” týmu Emeritos Banditos a jako tvůrce obsahu působí pod organizací Team Liquid, především jako streamer. Mimo to se začal ucházet o rozvoj lokální polské scény, přesněji se jedná o výchovu talentů skrze svůj projekt Pasha Gaming School. Avšak Counter-Strike nebyla jediná vášeň, kterou tento polský matador měl. PashaBiceps totiž v průběhu své kariéry začal mít v oblibě bojové sporty, což zesílilo poté, co pověsil myš na hřebík. Fotky a videa z tréninků bylo možné pravidelně sledovat na jeho sociálních sítích. Papito se ovšem rozhodl, že své zápasení pozvedne na vyšší úroveň.

Profesionální MMA zápas v kleci. Takhle zní nová výzva, která momentálně na pashuBicepse čeká. Samotný zápas bude součástí galavečera organizace High League v krakovské Tauron Aréně, kterou si mohou fanoušci CS:GO vybavit ve spojení s někdejším PGL Majorem. Termín uskutečnění tohoto klání je 5. února roku 2022 a jeho soupeř bude oznámen již velmi brzy. I z tohoto důvodu nelze zatím predikovat, jak velké šance má na úspěch. Tento bojový sport zažívá v posledních letech obrovský boom po celém světě a právě účast pashyBicepse může k MMA přitáhnou o to více lidí. Nám nezbývá nic jiného než pashovi popřát hodně štěstí.

Štítky: pashaBiceps
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.