Přejít k hlavnímu obsahu

Pomáhal usvědčit někoho jiného z podvádění, mezitím sám sebe označil za cheatera!

2. 10. 2021 | 15:00 Warzone Twitch
Komunita Call of Duty: Warzone je zvláštní, ale cheateři v ní nikdy neměli a nebudou mít místo. Ovšem pokud už někdo používá nějaké ty programy, které mu pomáhají získat výhodu nad ostatními, tak se snaží to co nejvíce utajit. Od toho jsou tady lidé, kteří se je snaží odhalit a usvědčit. Je ale problém, když se někdo takový omylem označí za cheatera.
Tak jak to s touto kauzou vlastně bylo?
Tak jak to s touto kauzou vlastně bylo?
Zdroj: Headdband

Mezitím, co v ulicích Verdansku cheateři pobíhají každou minutu, tak na Twitchi se objevuje mnoho lidí, kteří se právě tyto osoby snaží odhalit a usvědčit z podvádění. Zajímavá aféra se strhla mezi dvěma streamery Headdbandem a ZLanerem. První zmíněný nařkl toho druhého z cheatování a vedl aktivní “kampaň” na to, aby ho definitivně usvědčil. Ovšem komunita na Twitteru kromě své toxicity dokáže být také velice humorná a někdo poslal Headdbandovi jeho vlastní klip pod tím, že se jedná o ZLanerův gameplay.

Ten na to perfektně skočil a neváhal pustit se do ZLanera za to, jak moc podezřelý ten klip je. Headdband je proslulý za to, že se dívá právě na tyto klipy a pomáhá zjistit, kdo cheatuje. O to horší to teď pro něj bude, protože se k těmto ukázaným sekvencím vyjádřil, že to jsou “průkazné klipy a působí nepřirozeně” bez toho, aniž by věděl, že se jedná o jeho vlastní hru. Poté, co mu někdo tento žertík vysvětlil, tak se rozhodl smazat své odpovědi, ale naštěstí si to pohotoví diváci stihli uložit. Kdo je v této kauze vůbec v právu a jak někdo, kdo není schopen rozpoznat svůj gameplay od cizího, může dělat “soudce” ohledně ostatních lidí, kteří mohou být potenciálními cheatery?

Každopádně se jedná o skvělou podívanou, když se lidé takto urážejí a následně vyjadřují ve smyslu, že s nimi někdo manipuloval. Samozřejmě Headband nemohl vypustit klasickou poslední obranu typu “jednalo se samozřejmě o sarkasmus”, ale to že odstranil svůj původní komentář, mluví jasně proti němu. Jaký pohled máte na tuto situaci vy?

Štítky: Warzone, Twitch, cheating
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.