Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední den Guseppe MČR v LoL začíná! Kdo ze zbylé čtveřice má největší šanci na zisk titulu?

14. 11. 2021 | 08:00 League of Legends Preview
V pátek večer začalo na Guseppe MČR v LoL osm týmů, nyní máme v turnaji už pouhé čtyři nejlepší a je na čase podívat se před samotným začátkem celého závěrečného dne na jejich jednotlivé šance. Kromě toho je důležité se vůbec zorientovat v průběhu celého dne, protože při tak vysokém počtu sérií se mohou časy jednotlivých zápasů výrazně měnit.
Preview play-off je tady!
Preview play-off je tady!
Zdroj: PLAYzone

Nejlepší čtveřice týmů na domácí scéně se během dnešního dne utká o titul mistra České republiky v League of Legends. Čest pozvednout tento pohár nad hlavu měli hráči týmu eSuba už pětkrát v jejich historii a logicky naše play-off preview začneme právě u hráčů modré krve, protože těžko byste na naší esportové scéně v jakémkoliv titulu hledali úspěšnější organizaci.

Je těžké začít jenom u jednoho bodu, protože eSuba dělá mnoho věcí správně, její hráčí se prostě utrhnou ze řetězů a hrají vždy tak, jako kdyby šlo o ty nejdůležitější zápasy. Zatím na tomto turnaji nejvíce září botlinka v podobě DanyRufus. Bylo mnoho otázek ohledně toho, zda se Rufus dokáže za tak krátkou dobu s Danym sehrát a odpověď je jednoznačně ano. Jejich úrovni se rovná jenom jedna jediná další dvojice, která je na naší scéně už kvalitní značkou.

Jsou jimi PiOk s Blue45ty, kteří táhnou SINNERS dopředu. Ovšem nejsou to jenom oni, kdo se od letního splitu herně pozvedl, protože také Ordno vypadá ve svých akcích více sebevědomě a to je něco, co může hrát hlavní roli v následujících zápasech, protože jak Strange a Jackisek, tak i Sajator jsou nebezpeční a v těch nejdůležitějších momentech budou stát naděje SINNERS právě na něm. Rovněž Garp vypadá, že se s příchodem zimy stejně jako každý rok našel a patří k těm nejlepším topařům v celém turnaji.

Kromě eSuby a SINNERS si své místo mezi nejlepší čtyřkou vybojovali Dynamo Eclot, kteří jsou považováni za jeden ze tří nejlepších domácích týmů. Ovšem Guseppe MČR pro ně nezačalo nejlépe, když během prvního dne ztratili hru proti již eliminovaným Dark Tigers a nestačili rozdílem třídy na SINNERS. Během druhého dne se výkony výrazně zlepšily a dvě naprosto dominantní hry proti týmu HEET je katapultovaly do semifinále, kde se v dnešním prvním zápase utkají proti eSubě. Ta už ukázala své slabiny a pokud DNE budou chtít, tak mají šanci na výhru.

Posledním postupujícím, a také tím pravděpodobně nejslabším týmem z této čtveřice, jsou Brute Talents. Tahle mladá sestava nám zatím předvádí hezké výkony a jejich série proti HEET patří k jedněm z nejlepších, jaké jsme kdy na MČR viděli. V průběhu turnaje nám ukázali mnoho různých stylů hry, ale právě vložení všech zdrojů do midaře Strange a marksmana Strodeho by mohlo být skvělý counter do jejich semifinálového soupeře – SINNERS. Sice nechat znovu na topu EdbyKa jako weakside hráče nemusí být úplně nejchytřejší krok proti Garpovi, ale pokud něco bude muset fungovat, tak to bude muset být schopnost své protivníky překvapit.

Začínáme za několik hodin od 11:00 na našem Twitch kanále zápasem eSuba vs. Dynamo Eclot, který nám napoví, zda se eSuba odpoledne utká o svůj šestý titul z MČR, nebo DNE zvládnou modrou krev překvapit a pokusí se napsat svůj vlastní pohádkový příběh na MČR. Neváhej a pojď psát společně s námi na streamu historii!

Orientační časy celého dne jsou následovné:

  • Neděle 11:00 – 1. semifinále (BO3)
  • Neděle 14:00 – 2. semifinále (BO3)
  • Neděle 17:00 – Guseppe Time
  • Neděle 18:00 – Grandfinále (BO5)
  • Neděle 23:00 – Losování GIGAkvízu a ukončení soutěže na webu 
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.