Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace naší vánoční Trust série proběhne v pondělí

20. 12. 2020 | 14:30 Fortnite
Fortnite není nikdy dost! Poslední turnaje v oblíbené battle royale hře jsme uspořádali na přelomu srpna a září, takže nastal ke konci roku ten správný čas vás, hráče, ještě jednou obdarovat. Ve spolupráci se společností Trust jsme vám tedy přinesli turnajovou sérii o finanční odměny a ceny partnera, která má před sebou poslední kvalifikaci.
Fortnite
Fortnite

Pro prosincovou sérii jsme se po dřívějších zkušenostech opět rozhodli pro formát trojic. Trust Fortnite odstartoval prvními dvěma kvalifikačními turnaji a před námi je tedy ten poslední, který uzavře složení velkého finále. Připravte si tedy své krumpáče a zkalibrujte vaše zbraně, ať jste v pondělí od 19:00 připraveni jít do akce.

V každém jednotlivém turnaji jsou všichni účastníci rozděleni do několika lobby, jejichž výsledky se sčítají do celkové tabulky. V každé kvalifikaci takto poznáme vždy desítku postupujících, a nejlepších třicet trojic se proti sobě postaví v neděli 27. prosince, kdy od 19 hodin proběhne finále o 4 500 Kč a 9x mikrofon Trust Madell.

Přijďte si s námi zpříjemnit závěr roku a užít si kopec nefalšované turnajové srandy. Registrovat se můžete níže.

Harmonogram turnajové série:
Pondělí 14. prosince 19:00Trust Fortnite – 1. kvalifikace
Pátek 18. prosince 19:00Trust Fortnite – 2. kvalifikace
Pondělí 21. prosince 19:00Trust Fortnite – 3. kvalifikace
Neděle 27. prosince 19:00Trust Fortnite – finále
Štítky: Trust
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.