Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvedni své hraní na novou úroveň s NVMe PCIe SSDčky od Kingstonu

14. 12. 2020 | 19:00 Všechny hry
Upgrade SSD disku je snadná věc – významně neleze do peněz a za pár kaček zvýší výkon tvojí herní mašiny. Spousta strojů z posledních let podporu NVMe SSDček má a ovladače si rozumí s většinou operačních systémů. Tahle technologie pro výkon tvého stroje udělá hodně. Vysoká zápisová a čtecí rychlost a spotřeba, co se drží při zemi, třeba na cesty nebo hraní z gauče. Když navíc přepneš do pohotovostního režimu, ušetříš baterky ještě víc a docílíš energeticky efektivního výkonu.
Kingston
Kingston

NVMe SSDčka pro hráče

S NVMe SSDčkem v herní mašině načteš hry dvakrát až třikrát rychleji, než z tradičního hard disku. Kdyby šlo jen o načítání her, je to věc zanedbatelná, kafe si při loadingu můžeš uvařit vždycky. Zrychlí se ale i načítání veškerých věcí v samotné hře a to už je znát. A pokud si libuješ v tom, že jsi první připojený do Lobby nebo samotné hry, tak je pro tebe SSDčko jasnou volbou. A to kafe stihneš, zatímco budeš čekat, až se hra načte zbytku týmu.

Pryč jsou i doby sáhodlouhých instalací nejnovějších herních pecek. NVMe SSDčka ti sice hru rychleji nestáhnou, ale samotnou instalaci už bude zdržovat tak maximálně tvé pomalé klikání na tlačítko další.

Pokud jsi hráč tělem a duší, ale život ti neumožní počítač využívat jen k radovánkám, určitě oceníš NVMe SSDčko i během načítání operačního systému, kopírování tisíců fotek z rodinné dovolené nebo načítání všemožných profi programů pro práci či zábavu. Ovladače zlepší i streamování tvého herního zážitku, fungování tvého video softwaru i záznam který budeš vytvářet.

Přidáváme další zkratky, aneb NVMe PCIe SSDčka od Kingstonu

KC2500 NVMe PCIe SSD

SSDčka s označením KC2500 jsou ideální pro compy s vysokým výkonem i pro herní stroje. S využítím nejnovějšího řadiče Gen 3.0 x 4 přináší vysokou rychlost NVMe a maximální flexibilitu dosahující rychlostí až 3 500/2 900 MB za sekundu, v závislosti na hostiteli, hardwaru, softwaru a využití. Model seženeš ve variantách 250GB, 500GB, 1TB a 2TB. Můžeš se tak rozhodnout pro ideální velikost disku pro svůj upgrade.

KC2500 NVMe PCIe SSD

A2000 NVMe PCIe SSD

A2000 SSDčka jsou variantou pro méně náročné uživatele. Nabízí nekompromisní výkon za pohodovou cenu. Chlubit se můžou rychlostí čtení a zápisu až 2 200/2 000MB za sekundu, v závislosti na setupu a využití. Přínosem pak jsou rychlejší načítání, menší spotřeba energie a nižší teplota stroje. Vybírat můžeš z verzí 250GB, 500GB nebo 1TB.

A2000 NVMe PCIe SSD
Štítky: Kingston, SSD
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.