Přejít k hlavnímu obsahu

Predikce na následující tým narozenin FIFA Ultimate Team

2. 4. 2021 | 09:00 EA SPORTS FC 24
Dnes nás čeká další várka hráčů ze série Narozeniny FUT. Můžeme očekávat další jedenáctku Narozenin FUT, nové úkoly, ale i VTM o velmi oblíbené hráče z minulých ročníků FIFA.
Narozeniny FUT
Narozeniny FUT
Zdroj: EA Sports

Hráči se posledních pár dní opravdu nenudí. Minulý pátek, společně s novou sezónou, do FIFY zavítalo promo Narozeniny FUT. Speciální karty, včetně vylepšení statů, mají permanentní vylepšení 5* Skill Move nebo 5* Weak Foot. Promo přineslo zajímavá jména, ovšem komunitu nejvíce nadchla jména Klaas-Jan Huntelar a Lukas Podolski. Aby toho nebylo málo, tak EA Sports v pondělí vydala druhou polovinu úkolů do programu Výměny ikon.

Podolski (VTM), Huntelaar (Úkoly)
Podolski (VTM), Huntelaar (Úkoly)
Foto: EA Sports

V prvním týmu Narozenin FUT se očekávaně objevilo mnoho rychlých a technicky zdatných hráčů. Jedním z největších lákadel se stal komunitou oblíbený Ferland Mendy, který se dočkal své první speciální karty ve FIFĚ 21. Svou přízeň si chce EA Sports získat od fanoušků zpátky vydáváním legend ze světa fotbalu nebo z minulých ročníků FIFA. Ve VTM se objevili Mesut Ozil, Arturo Vidal, Eliaquim Mangala nebo Marco Reus, který patří k miláčkům fanoušků ve fotbale.

Mesut Ozil
Marco Reus

Na sociálních sítích se vyskytuje mnoho předpovědí na druhý tým Narozenin FUT, avšak nemůžeme nic potvrdit, jelikož se v následujícím týmu může objevit téměř kdokoli. Nicméně unikla následující jména, která zatím potvrzují vydání předmětů ve VTM (Výzvy Tvorby Mužstev). 

  • Úterý - Mangala  Francie
  • Středa - Reus  Německo
  • Čtvrtek - Gervinho  Pobřezí Slonoviny
  • Pátek - Payet  Francie
  • Sobota - Renato Sanches  Portugalsko
  • Neděle - Bailly  Pobřezí Slonoviny

Vydání speciálních karet je naplánováno na stejně jako minulý pátek, tedy na 20:00.

Štítky: FUT Birthday