Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme obří turnaj v Legends of Runeterra! Přijď se v pondělí utkat o 25 tisíc korun

22. 11. 2020 | 21:14 Legends of Runeterra
Minulý týden odstartovala naše spolupráce se značkou HyperX prvním turnajem v League of Legends, kde si největší část prize poolu odnesl tým "Audi RS6 2020". Nyní pokračujeme velkolepým kláním, které ocení především hráči karetních her.
HyperX LoR Nightcup
HyperX LoR Nightcup

V kooperaci s HyperX a ambasadorem CzechCloudem jsme si připravili velkou sérii napřič několika populárními tituly herního studia Riot Games. Po úvodním klání v League of Legends pokračujeme v pondělí 23. listopadu, kdy se uskuteční turnaj v karetní hře Legends of Runeterra. Ta nemá na domácí scéně tak širokou podporu, nicméně věříme, že se vás nejde mnoho, kteří náš HyperX turnaj vysoce oceníte a přijdete si zahrát. Formátem turnaje je jednoduchý Single Elimination a hrát se bude BO3 Conquest s otevřenými decklisty. Ve hře je parádní prize pool 25 000 Kč, který si rozdělí nejlepších osm karetních mágů. Vítěz bere rovných 12 tisíc, poražený finalista pět. Semifinalisté si odnesou 2 tisíce a čtvrtfinalisté tisícovku. Neváhej a registruj se právě zde.

Kompletní harmonogram HyperX turnajů:

Oficiálním produktem celé této turnajové série je herní klávesnice HyperX Alloy Origins s mechanickými spínači HyperX Red. Tato klávesnice je absolutní špičkou, více informací a možnost ji zakoupit naleznete zde.

HyperX Alloy Origins
Štítky: HyperX, Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.