Přejít k hlavnímu obsahu

Přesvědčivý výkon SINNERS a trápení Dynamo Eclot. Jak vypadal úvodní den Guseppe MČR v LoL?

12. 11. 2021 | 23:20 League of Legends Reportáž
Je na čase podívat se objektivně na první den v rámci Guseppe MČR. V akci se ukázaly všechny týmy a některé výkony níám napověděly, co můžeme od jednotlivých sestav v dalším průběhu turnaje očekávat. Nejlépe si vedli jednoznačně SINNERS, kteří prošli do play-off bez ztráty jediné mapy, ale jak dopadly ostatní celky, které tak šťastné nebyly?
Shrnutí prvního dne.
Shrnutí prvního dne.
Zdroj: PLAYzone

Deváté mistrovství České republiky v League of Legends pod záštitou Guseppe započalo dnešní sedmnáctou hodinou a čest ukázat se jako první měli hráči eSuby, jakožto úřadující mistři. V zápase proti Inside Games Challengers vypadali velice přesvědčivě a speciálně druhá hra byl jednoznačný signál pro ostatní, že si jdou pro svůj šestý domácí titul. Jejich největší konkurenti v podobě SINNERS a Dynamo Eclot měli velice rozdílné dny, potkali se totiž v rozhodujícím zápase o postup do play-off.

SINNERS už od své první série proti Inaequalis byli naprosto dominantní a bez ztráty jediné hry si dokázali v pohodě dokráčet až do nedělního play-off. Naopak jejich soupeři v rozhodujícím zápase o postup na tom jsou po prvním dni výrazně jinak. Dynamo Eclot už v úvodní sérii proti Dark Tigers prohráli jednu hru, což bylo pro všechny jasným znamením, že zápas proti SINNERS bude opravdu těžký a nemusí dopadnout úplně nejlépe – a tak se i stalo. SINNERS byli o několik úrovní lepší jak po individuální, tak po týmové stránce a DNE čeká rozhodující zápas o postup, nebo vypadnutí z turnaje. Kompletní výsledky prvního dne jsou následovné:

Skupina A

  • SINNERS 2:0 Inaequalis
  • Dynamo Eclot 2:1 Dark Tigers
  • SINNERS 2:0 Dynamo Eclot
  • Inaequalis 2:0 Dark Tigers

Skupina B

  • eSuba 2:0 Inside Games Challengers
  • HEET 2:1 Brute Talents

Zbylé zápasy základních skupin jsou na programu zítra od 11:30 a tentokrát už se vší parádou přímo ve studiu, kde se můžete těšit na tu nejlepší zábavu v podání naší komentátorské šestice. Ta vás provede těmi nejdůležitějšími zápasy, které naše domácí League of Legends scéna tento rok zažije. Tak se zastavte na stream a pojďte společně s námi budovat esport!

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.