Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlaš se do čtvrteční kvalifikace a nenech si utéct MČR!

3. 11. 2021 | 12:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Další čtvrtek se pomalu blíží, což znamená jediné. Opět přichází další kolo MČR Squad Series, pravidelné série turnajů, v níž se můžeš kvalifikovat až na samotné Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Neváhej a zapoj se i tenhle týden, moc jiných šancí už totiž nezbývá!
MČR Squad Series #7
MČR Squad Series #7
Zdroj: PLAYzone

Jako každý čtvrtek, i ten minulý proběhlo jedno kolo letošní MČR kvalifikace, která se sice pomalu, ale jistě už blíží ke konci. Vzhledem k tomu, že se každým dnem chýlíme k víkendu 11. a 12. prosince, kdy se koná samotné finále MČR v PUBG, máte teď jednu z posledních šancí zapojit se včas, abyste měli vůbec nějakou naději na postup. Přihlásit se můžete přes jednoduché kliknutí na odkaz níže.

V šestém kole kvalifikace se nejvíce dařilo celku FADEE Gaming, jenž dokázal naprosto ovládnout skupinu A, v níž získal nejen 3 Chicken Dinnery, ale také rovnou 71 fragů k tomu. Díky skvělým výkonům se tak tým vyhoupl na čtvrté místo celkové tabulky, to už ale můžeš vědět ze shrnutí průběžného pořadí, které nedávno vyšlo u nás na webu.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: PLAYzone

Druhý největší obnos bodů si ze šesté kvalifikace odnesli hráči týmu Yikees, kteří sice také zvládli získat tři vyhrané hry ve svůj prospěch, v ohledu na počet killů už se jim ale tolik nedařilo. Stále to ale stačilo na krásné druhé místo, díky němuž tým drží v průběžné tabulce bronzovou příčku s rozdílem pouhých 3,5 bodu nad čtvrtými FADEE Gaming.

Nejlepší trojici tentokrát uzavřel tým Dark Tigers PUBG, který si mohl na svůj účet připsat 73 bodů, díky čemuž akorát navýšil svůj náskok na prvním místě. Za zmínku určitě stojí také celek Gifted.uRage, jenž sice dokázal vyhrát skupinu B, na body Dark Tigers to ale nestačilo. V poslední hře naštěstí jeho hráči zvládli získat nejen 10 bodů za Chicken Dinner, ale taky parádních 18 bodů za killy, což jim zajistilo alespoň druhou příčku v průběžném hodnocení s propastí ve výši 38 bodů mezi nimi a Dark Tigers.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
MČR PC
MČR PC
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.