Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si ve čtvrtek zahrát předposlední kolo MČR kvalifikace

16. 11. 2021 | 21:53 PUBG: Battlegrounds MČR
Letošní MČR kvalifikace se nezastavitelně blíží ke svému konci, už tenhle čtvrtek nás totiž čeká předposlední kolo. Některé týmy už mají postup na MČR jistý, jiné naopak musí nejvíce zamakat na úplném konci. Teď už jde do tuhého, tak nezapomeň ve čtvrtek sledovat boje o poslední místa!
MČR Squad Series #9
MČR Squad Series #9
Zdroj: PLAYzone

Minulý čtvrtek se uskutečnil turnaj MČR Squad Series #8, v němž se nejvíce předvedl tým CRYPTOVA, který díky svému obdivuhodnému výkonu, třem výhrám a 69 nastříleným killům v pěti hrách, ostatním celkům dokázal, že i s ním by se mělo v posledních dvou kolech kvalifikace a nejpravděpodobněji i na MČR rozhodně počítat.

Páradní výkon předvedli také střelci Enterprise, jimž se ve skupině A podařilo přehrát i tým Dark Tigers, který se už od poloviny kvalifikace drží v úplném čele tabulky průběžného hodnocení a je tak jedním z největších letošních favoritů na titul Mistra ČR v PUBG. Nejlepší trojici osmého kola kvalifikace poté uzavřel tým FADEE Gaming.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Více o průběžném pořadí kvalifikační tabulky zjistíte v novém přehledu, jenž nedávno vyšel u nás na webu. Největší boj probíhá hlavně u posledních postupujících příček, kde od sebe všechny týmy dělí pouze pár bodíků. Na MČR se chce kvalifikovat každý, v posledních dvou kolech nás tak zaručeně čeká pořádná podívaná, kterou by nikdo neměl zmeškat.

MČR Squad Series #9 proběhne už tenhle čtvrtek od 19:00, proto se nezapomeňte včas registrovat v záložce Turnaje. Předem upozorňujeme všechny týmy také na to, že poslední kolo kvalifikace se z důvodu kolize s MČR v CS:GO přesouvá až na úterý 30. listopadu 2021. Omlouváme se za veškeré tímto způsobené komplikace a doufáme, že se i přes změnu termínu dočkáme hojné účasti.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Úterý 30. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.