Přejít k hlavnímu obsahu

Příští rok má údajně dojít k odhalení PUBG 2 a PUBG Mobile 2

9. 1. 2021 | 18:45 PUBG: Battlegrounds
Hráči a fanoušci PUBG se možná dočkají sequelu, a to již příští rok. První pohled na uvedené hry se jim možná naskytne již v tomto roce.
PUBG Corp.
PUBG Corp.

Vývojáři hry totiž údajně uvedli, že pracují na sequelu jak pro počítačový, tak pro mobilní titul. Informaci sdílel PUBG data miner s přezdívkou PlayerIGN, který zveřejnil screengrab něčeho, co vypadá jako tisková zpráva od Kraftonu, holdingové společnosti stojící za Bluehole a PUBG Studio. Tisková zpráva uvádí, že na mobilní hře, sequelu k PUBG Mobile, se pracuje a že ve vývoji je „autentický sequel“ k počítačové a konzolové verzi PUBG. 

Studio zpočátku mělo sequely ukrýt pot jménem ProkectXRTM, fanouškům však tvrdilo, že s PUBG nemá nic společného, aby je svedlo na falešnou stopu. Zatím vše však napovídá tomu, že PUBG Mobile a PUBG na konzole i počítače se dočká sequelu v příštím roce.

Zpráva tvrdí, že nové tituly by mohly být odhaleny ve druhém čtvrtletí letošního roku, takže fanoušci by se mohli dočkat prvního pohledu na tyto nové hry někdy v březnu. Zatím však nebyla vydána žádná oficiální oznámení ani pro jednu z her. Podle leaku má ohlášený sequel nadále zahrnovat crossplay mezi konzolemi a počítačem. PUBG Mobile bude nadále vyvíjet společnost Tencent, která „se těší na to, že uspěje v objevování pohonů růstu s jeho schopnostmi interního vývoje.“ 

PUBG bylo ještě nedávno jednou z nejhranějších battle royale her na světě, v poslední době ji však zastínily jiné tituly. PUBG Mobile je stále oblíbené, ovšem i fanoušci této verze jsou připraveni na případný update.