Přejít k hlavnímu obsahu

Pro SINNERS a Entropiq dnes začíná finální fáze velkého evropského turnaje. Kdo si odnese půl milionu korun?

20. 9. 2021 | 10:29 Counter-Strike 2 Preview
Další vystoupení českého týmu ve světě je tady. SINNERS Esports patří mezi největší jména turnaje s označením Malta Vibes Knockout Series #2, kde se tento týden rozdá 50 tisíc dolarů. Prvním soupeřem na této cestě bude finská sestava hREDS.
Malta Vibes Knockout Series #2
Malta Vibes Knockout Series #2
Zdroj: Eden Esports

Malta Vibes Knockout Series #2 už se v předchozích dnech týkala ENTERPRISE esports, následný vítěz 1. Tipsport COOL ligy bohužel vypadl s ukrajinským týmem Trasko Esports poté, co jeho in-game leader měl potíže s internetem a jednu mapu vůbec neodehrál. Ve finální fázi pro 16 týmů ale máme ještě druhé želízko v ohni.

SINNERS se po ESL Pro League opravdu nenudí. Minulý týden vstoupili do Elisa Invitational Fall 2021 a nyní je čeká právě boj o další titul v turnaji od Eden Esports. Prize pool turnaje je rozdělený podle výher v daných fázích turnajů. První zářez by hříšníkům přinesl 1 tisíc dolarů, čtvrtfinálový úspěch další dva tisíce a postup do finále dalších pět. Šampion si pak odnese největší porci v podobě 16 tisíc dolarů, celkově na SINNERS tedy čeká půl milionu korun! Bavit se ale nebudeme pouze o nich, v akci se představí i ruská sekce Entropiqu.

SINNERS a Entropiq obdrželi pozvánky přímo do finální části, kde osmičku pozvaných velkých jmen doplňují kvalifikované týmy z fáze, kde neuspěli ENTERPRISE. Úvodní duel čeká EIQ dnes od 13:00, soupeřem jim bude už jednou zmíněný ukrajinský tým Trasko. Hříšníci se představí hned po nich, tedy zhruba od 16 hodin, a jejich sokem bude finská sestava hREDS. V obou případech "naše" celky disponují rolí favorita, tak snad jí i potvrdí. V případě výhry je uvidíme i zítra, každý den se hraje jedno kolo a velké finále je naplánováno na čtvrtek.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.