Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální FIFA hráč Kurt Fenech stále zabanován

5. 3. 2021 | 10:10 EA SPORTS FC 24
Kurt Fenech je jednou z nejznámějších tváří hry FIFA. Bohužel pro něj, dostal od EA ban za porušení podmínek, kdy úmyslně vytvářel toxickou komunitu lidí. EA se proti tomuto problému snaží bojovat už déle. O jeho návratu není zmínky, Kurt by se však rád vrátil na pro FIFA scénu.
Kurt Fenech
Kurt Fenech
Zdroj: timesofmalta.com

Kurt Fenech, původem z Malty, byl jedním z předních tváří hry FIFA a velmi úzce spolupracoval s EA. Zároveň to byl jeden z nejotevřenějších kritiků, co se hry a organizace týče. V minulém roce, při FIFA 20, se ale s EA moc nepohodl a v únoru roku 2020 byl trvale zabanován za porušení jejich kodexu chování. V důsledku jeho chování dokonce nemůže hrát žádné hry od společnosti EA.

Na svůj Youtube kanál zkoušel konkurenční FES PES, hra ho ale tolik nenaplňovala, tak se jeho  kanál z hlavní stránky Youtube jednoduše ztratil a celé měsíce nenahrával videa. Během své pauzy se zaměřil hlavně na řešení banu. V řešení se moc nepohnul, tedy až dosud, kdy ve videu 23. února odhalil, že ani po roce snahy se naprosto nic nezměnilo a on nemohl celý rok hry od společnosti EA hrát.

Ve videu dále zmiňuje, že nakládání s jeho banem bylo směšné a zpochybnil jakoukoliv narážku na špatné duševní zdraví. Kurt dále upřesňuje, že jeho zabanování bylo výsledkem toho, že vytvářel "toxickou komunitu". Podle jeho slov se ale od té doby toxicita ještě zhoršila a přenáší vinu na samotné EA, že neudělali opatření proti uživatelům, kteří tyto podmínky skutečně porušují. Dále podotýká, že se nebude omlouvat za věci, které řekl nebo udělal a vedly k zabanování účtu, EA si však musí převzít určitou odpovědnost. Na závěr videa jen pochválil Anderse Vejrganga, mladého talenta, který dokázal vyhrát 535 zápasu bez jediné prohry ve víkendové lize. Kurt také stále opakoval, že by se rád vrátil, zatím ale bohužel není o jeho možném návratu ani slovo, zda a jestli vůbec se to může stát.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Kurt Fenech