Přejít k hlavnímu obsahu

První den finále Guseppe MČR Tour je za námi. Kdo se zítra utká o postup na MČR?

21. 8. 2021 | 19:51 League of Legends
Finálový víkend druhé zastávky Guseppe MČR Tour je konečně tady a my se už nemůžeme dočkat soubojů mezi osmičkou elitních českých týmů. O průběhu prvního dne, zajímavých akcích a všem ostatním vás budeme průběžně informovat v tomto článku, takže pokud se nemůžete dostavit na stream, naše coverage je pro vás tou správnou volbou.
Finále je tady!
Finále je tady!
Zdroj: mcrpc.cz

O všech účastnících finálové části a rozlosování skupin druhé zastávky Guseppe MČR Tour jsme vás informovali v předešlém článku a teď už nezbývá nic víc, než zjistit, kdo si odnese hlavní cenu v podobě přímého postupu na MČR. To se po roční přestávce znovu uskuteční na podzim tohoto roku a přivítá ty nejlepší týmy domácí scény. Nyní už k samotnému finále. Sobota začne základními skupinami ve formátu GSL a čtveřice nejlepších týmů se v neděli utká o pořádnou porci bodů do celkového hodnocení a také o již zmíněný přímý postup na MČR.

Skupina A
 DTG Academy0      
 čas   SINNERS2   
 SINNERS2      
    čas   SINNERS 
 BRUTE2      
 čas  BRUTE0   
 AG-Tutoriál0      
         
    BRUTE2   
 DTG Academy0 čas   BRUTE 
 čas  AG-Tutoriál0   
 AG-Tutoriál2      
Skupina B
 eSuba Academy2      
 čas   eSuba Academy1   
 Krtek Money Life1      
    čas   NDGU eSports 
 Inside Games Challengers0      
 čas   NDGU eSports2   
 NDGU eSports2      
         
    eSuba Academy2   
  Krtek Money Life2 čas   eSuba Academy 
 čas  Krtek Money Life1   
 Inside Games Challengers1      

Harmonogram celého víkendu:

  • Sobota 10:00 - 13:00 BO3 - 1. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 13:00 - 16:30 BO3 - 2. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 17:00 - 20:00 BO3 - Decider 
  • Sobota 20:30 - 23:30 BO3 - Decider

 

  • Neděle 12:00 15:00 BO3 - 1. semifinále
  • Neděle 15:30 18:30 BO3 - 2. semifinále
  • Neděle 19:00 23:00 BO5 - Finále

Začátek finálového víkendu

Vítejte u finálového víkendu druhé zastávky Guseppe MČR Tour. Začínáme duelem ze skupiny B, Inside Games Challengers proti NDGU eSports. Kromě skvělé show u League of Legends si také zasoutěžíme o RPčka a osm herních kuponů, které věnovala do turnaje společnost Herní-kupony.cz.

Update SINNERS proti DTG Academy! Hráči DTG Academy nejsou schopni nastoupit ke svým zápasům a jsou jim tím pádem kontumovány všechny zápasy. SINNERS tak zadarmo postupují do dalšího kola a dělí je jedna série od postupu do play-off!

  • SINNERS 2:0 DTG Academy

NDGU eSports se ujímá celkem překvapivě v sérii. Zajímavá týmová kompozice doplněná o Kleda na topu byla pro Inside Games Challengers až moc na zvládnutí. Časté odchyty jim také nepomohly a tudíž se možná dočkáme prvního překvapení turnaje. Probudí se ještě IG Challengers?

  • NDGU eSports 1:0 Inside Games Challengers

První série na streamu je za námi a výhru si odnášejí NDGU eSports. V průběhu druhé hry byli naprosto dominantní a až na lehké zaváhání těsně před koncem hry zvládli sérii velice pohodlně a počkají si na vítěze duelu eSuba Academy vs. Krtek Money Life. Inside Games Challengers se v lower bracketu utkají u setrvání v turnaji.

  • NDGU eSports 2:0 Inside Games Challengers

Mezitím si zvládli hráči BRUTE poradit s týmem AG-Tutoriál. Série to byla podle očekávání velice jednostranná a BRUTE nedali svým protivníkům šanci, 2:0 a nyní je čeká jeden z nejlepších domácích týmů - SINNERS. Jak dopadne toto střetnutí dvou týmů z nejvyšší české ligy?

  • BRUTE 2:0 AG-Tutoriál

SINNERS potvrzují roli favorita a v prvním zápase naprosto zničili BRUTE. Viego a Ryze ovládli začátek hry a poté už nedokázali BRUTE najít žádnou odpověď. Druhý zápas série je před námi a SINNERS si už velice brzy mohou zajistit postup do zítřejšího play-off.

  • SINNERS 1:0 BRUTE

V souběžně hraném duelu si eSuba Academy zvládla po třech hrách poradit s týmem Krtek Money Life. Hráči modré krve tak postupují do dalšího kola, kde narazí na dobře vypadající NDGU eSports. Naopak Krtek Money Life se utkají proti Inside Games Challengers o setrvání v turnaji.

  • eSuba Academy 2:1 Krtek Money Life

Prvním postupujícím týmem do zítřejšího play-off se stávají podle očekávání SINNERS. Ve druhé hře proti BRUTE si se svými protivníky doslova hráli a dokonce jsme se dočkali tančící shelly. BRUTE čeká repríza prvního zápasu proti Adaptive Gaming o druhé postupové místo ze skupiny A.

  • SINNERS 2:0 BRUTE

BRUTE v prvním zápase předvedli nejlepší show za celý turnaj. Nedali Adaptive Gaming žádnou šanci a opravdu ukazují, že mají v plánu utkat se o ten přímý postup na MČR. Vypadají k nezastavení, ale přesto naděje umírá poslední. Takže zvládnou AG ještě sérii otočit?

  • BRUTE 1:0 Adaptive Gaming

Známe druhý postupující tým ze skupiny A! BRUTE doslova zničili Adaptive Gaming se svojí kreativní týmovou kompozicí okolo Yasua a Yoneho. Dočkáme se jich tedy zítra v play-off, kde se utkají proti jednomu týmu ze skupiny B. Kdo to bude? Na to si ještě musíme počkat protože oba další duely jdou do své poslední hry.

  • BRUTE 2:0 Adaptive Gaming
  • Krtek Money Life 1:1 Inside Games Challengers
  • eSuba Academy 1:1 NDGU eSports

Vítězem skupiny B se celkem překvapivě stávají NDGU eSports, kteří si v těsné sérii poradili s vítězem druhé nejvyšší české ligy eSuba Academy. Akademii eSubu nyní čeká souboj o druhé postupové místo proti Krtek Money Life, kteří zvládli svoji sérii proti Inside Games Challengers. Kdo se nakonec stane tím posledním postupujícím?

  • Krtek Money Life 2:1 Inside Games Challengers
  • eSuba Academy 1:2 NDGU eSports

Do poslední série dne vkročili lépe Krtek Money Life, kteří si naprosto nevídaně poradili s eSuba Academy. Pro všechny fanoušky, co znají tuto akademii, tak výkony hráčů byly k nepoznání a přichází otázka, zda je opravdu eSuba Academy pod tak velkým tlakem, že to hráči po psychické stránce nezvládají. Zvládnou sérii otočit?

  • Krtek Money Life 1:0 eSuba Academy

Ještě stále není hovoto! eSuba Academy chytá druhý dech a srovnávají soustředěným výkonem sérii na stav 1:1. Jdeme do poslední hry, která je už sto procentně tou poslední celého dne. Tak kdo si nakonec urve poslední místo v play-off?

  • Krtek Money Life 1:1 eSuba Academy

eSuba Academy otáčejí sérii proti Krtek Money Life a postupují tak do zítřejšího play-off. Hráči KML se ovšem rozhodně nemají za co stydět a jejich předvedený výkon určitě zaujal nejednoho fanouška, ale bohužel byla eSuba o ten kousek lepší. Dokáže se zítra někdo rovnat se SINNERS, nebo to bude naprosto bezproblémová jízda?

  • Krtek Money Life 1:2 eSuba Academy

Pro dnešek je to od nás a našeho coverage vše. Zítra začínáme už od 12:00 a v play-off se konečně dočkáme BO5 sérií, takže se zastavte na stream podpořit borce bojující o postup na MČR a zasoutěžte si o pár cen v podobě RPček a herních kuponů, které nám pro finálový víkend poskytla společnost Herní-kupony.cz. Těm patří náš velký dík a budeme se na vás těšit i zítra.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.