Přejít k hlavnímu obsahu

První dvě kola TP-Link ligy ovládl s obrovským náskokem tým Inside Games

6. 8. 2020 | 10:33 PUBG Mobile
Poslední dva středeční večery se opět nesly ve znamení pokračování naší TP-Link ligy v PUBG Mobile. Za námi už jsou první dvě kola uzavřené části, kam se propracovalo 40 nejlepších týmů z otevřené kvalifikace. Týmy byly podle umístění v kvalifikaci rozdělené do čtyř skupin po deseti týmech a komentování se tradičně zhostil DiXiK.
TP-Link PUBG Mobile liga
TP-Link PUBG Mobile liga

První den začal mapou Erangel a svá vítězství si na úvod připsali BloodyDevils (13 killů) a překvapivě Team Insanity (7 killů). Na druhém Miramaru zvítězili BloodyDevils i podruhé a tentokrát nastřádali dokonce 15 killů. Ve druhém lobby se naopak dostali do akce Inside Games, kteří zvítězili s 10 killy. Třetí neoblíbený Sanhok nabídl vítězství YAKUZY a také druhý triumf Inside Games, oba shodně s 11 killy. Závěr dne nabídl Vikendi, kde parádně hrající Insanity získali i svou druhou výhru (5 killů). Druhé lobby přineslo kuřecí večeři týmu Kingsmen (13 killů). V celkovém pořadí není překvapením, že se na čelo dostaly dva týmy, které dvakrát zvítězily. Insanity však kvůli nízkému počtu killů mimo pomyslné stupně vítězů odsunuli Kingsmeni.

TP-Link PUBG Mobile liga

Druhý den ligy se neobešel beze změn, protože tři odstoupené týmy (OPATI, HuntersCZSK a YAKUZA WHITE) nahradily první nepostupující celky z kvalifikace. Úvodní mapou byl v obměněném složení tentokrát Miramar, který kromě další výhry Inside Games (10 killů) nabídl také neskutečný výkon od THE FLAME, jenž svou lobby opanoval s 18 killy. Jako druhý byl Sanhok, ale Inside Games příliš neřeší, co se hraje za mapu, a opět triumfovali (12 killů). První hru si naopak získali kluci z Number One NW (10 killů). Vikendi už konečně znamenala sesazení Inside Games, výhru tentokrát získali THE FLAME (13 killů) a JUST TEAM (8 killů). Poslední hra však opět patřila týmům hrajícím pod organizacemi, konkrétně týmu BRUTE (10 killů) a pro změnu opět Inside Games (18 killů).

TP-Link PUBG Mobile liga

Pokud se podíváme na součtu pořadí prvních dvou hracích dní, po kterých jsme v polovině bojů o finále, tak není pochyb, kdo je králem TP-Link PUBG Mobile ligy. Na druhé místo se po dvou vyrovnaných dnech dostává Team Kingsmen, následovaný THE FLAME, který naopak zazářil v tom druhém. Až na pátém místě se překvapivě nacházejí BloodyDevils, kteří v prvním dni vypadali opravdu dobře, ale následně jim nic nevycházelo. V první řadě se však hraje o postup mezi nejlepších 16 týmů, mezi nimiž aktuálně nejsou například Eclot Gaming. V tuto chvíli už je za námi i třetí den, my vám však přineseme souhrnný report až po tom závěrečném, kde shrneme celou druhou polovinu hlavní části této soutěže.

TP-Link PUBG Mobile liga
Štítky: TP-Link
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.