Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikační víkend Guseppe MČR Tour je za námi. Vítězem se stává ECLOT Academy

17. 5. 2021 | 16:50 League of Legends
V sobotu 15. května započaly souboje v první kvalifikační zastávce Guseppe MČR Tour v League of Legends. Šestnáctka přihlášených týmů se utkala o body do kvalifikace a samotné místo na Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu tohoto roku.
První kvalifikace Guseppe MČR Tur je za námi
První kvalifikace Guseppe MČR Tur je za námi
Zdroj: mcrpc.cz

V každé skupině v s výjimkou skupiny D jsme měli možnost vidět naprostou dominanci jednoho týmu. Ve skupině A se jednalo o ECLOT Academy. Ve skupině B pak předvedli skvělé výkony hráči týmu Zubatá Brokolice a ve skupině C Danger Warning Achtung. Poslední skupina byla ta nejvíce vyrovnaná a překvapením se stalo vypadnutí týmu Repre Gold.

Souboje v nedělní vyřazovací části nám postupně vytvořily naši finálovou dvojici. ECLOT Academy se utkali s týmem Zubatá Brokolice. První jmenovaní ovšem dokázali svoji kvalitu a nedali svým soupeřům jakoukoliv šanci a postupují tak přímo do finále Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu. Zubatá Brokolice si mezitím připisuje hodně cenné body, které jim mohou pomoct v celkovém hodnocení.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.