Přejít k hlavnímu obsahu

PSL Spring Challenge: Entropiq se nevydařil závěr a nakonec propadli až na desátou příčku

21. 5. 2020 | 22:00 PUBG: Battlegrounds
PUBG Finland dříve pořádali turnaje především ve své zemi, od minulé sezóny se to však změnilo a dva CZ/SK týmy se dokonce podívali na LAN finále do finského Tampere. Teď se sice vrátilo vše do online kolejí, o to však se silnějším zastoupením – mezi kterým opět naši zástupci nechybí ve finále.
PSL Spring Challenge
PSL Spring Challenge

Šestá sezóna finské ligy přinesla zatím nejvyšší prize pool 15 tisíc euro, takže po minulém profláknutí přilákali organizátoři celou řadu velkých jmen. Žádné pozvánky však nepřicházely přímo do finálového klání, a třeba i týmy jako FaZe, Liquid nebo TSM si musely projít kvalifikačními koly. Parádní zprávou je ale skutečnost, že mezi finálovou šestnáctkou nechybí celá sestava Entropiq (Hawki, Double, RedgieBeardo, Nowikk), která v minulé sezóně skončila šestá a tehdy šlo dokonce o premiéru pod novou organizací. Tuto elitní smečku doplňuje i LukeeV v barvách mezinárodního týmu sniip, PiXeL1Kovi s Tempus naopak kvalifikace nevyšla dle představ.

Vzhledem k našlapanému harmonogramu, kdy se o víkendu dohrává evropské finále PUBG Continental Series, kde nechybí ani Entropiq, probíhá vyvrcholení PSL Spring Challenge uprostřed týdne od 19. do 21. května. Celý výše zmíněný prize pool si rozdělí nejlepší trojice týmů v poměru 7500 – 5000 – 2500 Euro. Součástí programu jsou kromě zápasů i vedlejší výzvy a v jedné z nich si dokonce Hawki vyházel svou pánvičkou nový telefon!

PSL Spring Challenge
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.