Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile přichází se zdravým gameplay managmentem

15. 5. 2019 | 13:00 PUBG Mobile
V reakci na problémy s příliš dlouhým hraním mladých hráčů se PUBG Corporation a vydavatel Tencent Games rozhodli představit nový systém gameplay managementu, který bude hráče upozorňovat na dobu jejich hraní PUBG Mobile.
pubg
pubg

Po přezkoumání stížnosti rodičů, kteří uváděli, že jejich děti tráví hraním PUBG mobile příliš mnoho času, se tvůrci hry rozhodli přidat nový systém, který se nejdříve zeptá hráče na jeho věk a pokud je hráč mladší 18 let, bude muset potvrdit vyskakovací okno s informacemi o hře, než si ji bude moci zahrát.

Podobné vyskakovací notifikace se budou objevovat mezi jednotlivými zápasy, aby hráči připomněly, kdy je čas si odpočinout nebo vypnout hru podle toho, jak dlouho je přihlášen. Tento systém je momentálně aktivní v některých oblastech, jako je Indonésie, Indie, Saudská Arábie a Egypt. PUBG Corporation také tvrdí, že během vypouštění nového systému se budou snažit sbírat zpětnou vazbu od hráčů a upravovat systém tak, aby byl co nejvíce přínosný a stal se tak pozitivním dodatkem k jejich hře.

nvidia