Přejít k hlavnímu obsahu

R6L pořádá další Rainbow Six Siege ligu, a to na PS4

6. 3. 2021 | 08:30 Rainbow Six: Siege
Pokud se jedná o kompetitivní esport, většinou se hraje na počítačích nebo mobilních telefonech. Konzole ale nejsou zcela zapomenuty – R6L pořádá další ligu ve hře Rainbow Six Siege pro konzoli PlayStation 4. Hlavním sponzorem této ligy je obchod GameZone.
R6L
R6L
Zdroj: R6L

O této lize organizované R6L jsme v minulosti již psali. Liga, za níž stojí Jakub Teubner a Venca Oberreiter, přichází znovu ještě ve větším stylu – tentokrát se jejím sponzorem stal obchod GameZone Teplice. Aktuálně je liga ve svém 6. kole, kterého se účastní 15 týmů. Momentálním favoritem je pravděpodobně tým Lolo Gang. Ten se drží na 1. místě a nemá za sebou zatím jedinou prohru.  

Po skončení základní ligy je v plánu play-off pro 8 nejlepších. Ti, kdo se umístí na prvních třech pozicích, získají medaile a ceny v podobě poukázek do obchodu a herní měny. Streamuje se každý ze zápasů, přičemž o vysílání se starají Daniel Stanovský a Matyáš Machka. A kdyby vám sledování napínavých zápasů přece jen nestačilo, na Twitteru pořádá R6L soutěže o herní měnu a kredity. Pro více informací můžete sledovat Facebook nebo Instagram ligy. 

"Tuhle ligu děláme hlavně kvůli komunitě, která je poměrně velká na to, že se jedná o platformu PS4. Jsme rádi, že to lidi baví, a dělá nám velkou radost, když pak vidíme plné streamy. Do budoucna určitě plánujeme další ligu a také nějaké turnaje,“ řekl na adresu ligy Martin Pudil, správce za R6L.