Přejít k hlavnímu obsahu

Razer uvede své vlastní brčko již 29. dubna

25. 4. 2021 | 21:28 Všechny hry
Očekáváné brčko od společnosti Razer vyjde na trh 29. dubna, již nyní je ale možné produkt předobjednat. Brčko bude z velice kvalitní nerezové oceli s velmi zajímavým teleskopickým vzhledem. Obsah balení zvolili formou jednoduchosti, v krabičce se vskutku hezkým designem najdete i hrot, kterým se bude dát brčko, v případě potřeby, vyčistit.
Razer brčko
Razer brčko
Zdroj: Razer.com

Společnost Razer se už delší dobu dost zajímá o záchranu planety. Vyrobilo si svůj "zelený seznam", ve kterém investuje do zajímavých nápadů, jak ušetřit například stromy, nebo pomáhá čistit oceány. Po nedávné spolupráci s toaletním papírem, jehož vnitřek je na jedno použití z bambusu, přichází Razer s novou vychytávkou. Tentokrát se bude jednat o jejich vlastní produkt, nikoli investici do již vzniklého nápadu.

Razer přichází na trh se svým vlastním brčkem, které je vytvořeno z velmi kvalitní nerezové oceli, pro každodenní použití bez námahy, postaveno tak, aby každodenní používání vydrželo. Razer tak doufá, že alespoň z části lidi přestanou kupovat plastová brčka na jedno použití a vyzývá své odběratele a kupující k tomu, aby se co nejvíce snažili ušetřit planetu tím, že si budou kupovat jejich "zelené" výrobky. 

Razer brčko má inovativní skládací vzhled, je vyrobené z potravinářské nerezové oceli, snadno se přenáší a má důmyslný skládací design, takže si svoje pití můžete vychutnat v široké škále šálků. Nerez je odolná a biologicky nerozložitelná, takže má sama o sobě velmi dlouhou životnost a je 100% recyklovatelná, což z ní činí vynikající volbu pro nákup. Silikon, který bude mít brčko na hrotu jako ochranný kryt, přesahuje špičku, aby se minimalizovalo riziko zničení.

Silikon má dlouhou životnost, je univerzální a neobsahuje škodlivé chemikálie, lze ho několikrát recyklovat a je bezpečnější a ekologičtější alternativou k plastu. Celé balení je opatřeno krabičkou, do které je brčko s tyčkou na čištění bezpečně vloženo. Díky karabině tak můžete krabičku pohodlně nosit jak v kapse, tak v tašce.

Produkt můžete zakoupit přímo na oficiálních stránkách Razeru za 20 dolarů, tedy něco přes 400 Kč.

Obsah balení Razer brčka
Obsah balení Razer brčka
Foto: www.twitter.com
Štítky: razer