Přejít k hlavnímu obsahu

Repre Gold vstupuje do Asociace Gamingových Klubů

22. 4. 2021 | 22:52 Všechny hry
Repre Gold je klub známý zejména na League of Legends scéně, kdy zejména v minulé sezoně velmi silně promluvil do dění na předních příčkách tuzemské ligy. Klub, který je provozován agenturou Esports Repre, míří ale dál. A chce to dát najevo ještě větším zapojením do dění na lokální scéně!
Repre Gold
Repre Gold
Zdroj: Repre Gold

Svou aktivitu se Repre Gold rozhodli spojit se zapojením v Asociaci gamingových klubů. Oficiálně se tak stávají již jejím třináctým členem. Ke vstupu do AGK se vyjádřil majitel klubu Tomáš Klečka:

„Být součástí esportové scény a komunity neznamená jen s týmem objíždět turnaje. Provozováni týmu s sebou přináší také nepsané povinnosti. Proto rádi přispějeme k budování celého ekosystému prostřednictvím našich zkušeností a přidáme ruku k dílu. Naší ambicí nebude vyhrávat turnaje, ale především rozpracovávat problematiku tréninku hráčů a vzdělávání trenérů v různých oblastech rozvoje jejich kariéry.“

Asociace gamingových klubů bere rozšiřování svých řad nejen za jeden ze svých cílů, ale také za závazek k aktivitě a podílení se na zásadních milnících českého esportu. Věříme, že se bude dařit tento cíl plnit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.