Přejít k hlavnímu obsahu

REPUBLEAGUE představuje turnaj o 60 000 €, přinese srovnání CZ/SK týmů s Evropou!

22. 3. 2021 | 18:55 Counter-Strike 2
Nová ryba v moři organizátorů CS:GO turnaji přichází s druhým, skutečně ambiciózním turnajem! Ten přinese domácím týmům dosud největší výzvu pro řadu z nich.
REPUBLEAGUE TIPOS
REPUBLEAGUE TIPOS
Zdroj: REPUBLEAGUE

Nováček mezi organizátory REPUBLEAGUE vstupuje na scénu ve velkém stylu! Spolu se slovenskou sázkovou kanceláří TIPOS přináší pilotní sezónu své nové série turnajů, kde špička CZ/SK scény poměří síly s těmi nejlepšími světovými Tier 2 týmy.

Turnaj se názvem REPUBLEAGUE TIPOS Season 1 nabídne boje šestnácti týmů o 60 000 eur, čtyři účastníci přitom budou zástupci naší scény. 

Keďže je o domáce ligy postarané vďaka kvalitným organizátorom ako PLAYzone, snažili sme sa prísť s konceptom, ktorý by prepojil domácu scénu s tou európskou. Preto sme sa rozhodli vytvoriť európsku ligu, v ktorej vyčleníme 25% slotov pre naše domáce tímy. Pevne veríme, že týmto krokom pripravíme pôdu pre nové tímy a organizácie. Tešíme sa na nové výzvy a dúfame, že prinesieme kvalitný Counter-Strike aj do povedomia širšej verejnosti.

Na koho se můžeme těšit? Z domácích zástupců obdržely pozvánku oba finalisté HAL3000 MČR Tour, tedy SINNERS a Entropiq. Dalších 10 slotů zaplní pozvané evropské týmy, mezi kterými jsou již teď celky jako Movistar Riders, SAW či Sprout.

Další dva týmy vzejdou z CZ/SK kvalifikací, o posledních dvou slotech se rozhodne v dvou otevřených kvalifikacích, kterých se samozřejmě můžou zúčastnit i domácí celky.

 Česká republika SINNERS Česká republika Entropiq Evropa Movistar Riders Dánsko CPH Flames
 Rusko Winstrike Německo Sprout Portugalsko SAW Polsko Anonymo
 World TBA World TBA World TBA World TBA
 Česko + Slovensko CZ/SK  #1 Česko + Slovensko CZ/SK #2 Evropa Open #1 Evropa Open #2

 

Turnaj startuje již 24. března první CZ/SK kvalifikací. Samotná hlavní část vypukne 14.4. Swiss fází, po které se osmička nejlepších utká o vítězství v double-elimination play-off.

Další informace o turnaji budou organizátoři postupně zveřejňovat na svém Facebooku a Instagramu. Do kvalifikací, které budou probíhat na platformě FACEIT, se můžete přihlásit na odkazech níže.

Štítky: REPUBLEAGUE
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.