Přejít k hlavnímu obsahu

Reveal stream k nové expanzi na nás čeká už ve čtvrtek

30. 6. 2021 | 10:00 Hearthstone
Fanoušci digitálních kartiček, pozor, v Blizzardu si pro nás připravili stream, během nějž konečně odhalí informace o další expanzi! To nejpodstatnější o ní se dozvíme již ve čtvrtek 1. července.
Hearthstone
Hearthstone
Zdroj: Blizzard Entertainment

Od vydání expanze Forged in the Barrens už nějaká ta doba uběhla, a šlo tak očekávat, že se v blízké budoucnosti dočkáme rozšíření nového. To nyní potvrdili přímo v Blizzardu, když na svém Twitteru zveřejnili krátký videotrailer lákající sledující na čtvrteční „reveal stream“. To by šlo volně přeložit jako „stream s odhalením“, a bylo teda nad slunce jasné, co na nás bude 1. července od sedmi večer čekat. A pro ty, co by náhodou stejně pochybovali, Blizzard navíc rovnou vydal i článek, kde bylo vše řečeno napřímo.

Těšit se zkrátka můžeme na povídání hlavního designéra Aleca Dawsona a dalších členů vývojářského týmu věnované obecně druhé fázi aktuálního Hearthstone roku. Primární roli tudíž samozřejmě bude hrát nová expanze, vedle ní ale prý přijde řada i na další věci, včetně těch týkajících se Hearthstone Battlegrounds. Co všechno na nás čeká, zmíněno konkrétně nebylo, vypadá to ale, že to bude stát za to. A to i přes to, že víme jistě, že se nedočkáme dlouho očekávaného infa o Hearthstone Mercenaries – toho se nám dle slov vývojářů dostane až na podzim ve speciálním streamu dedikovaném přímo tomuto novému módu.

miluju videohry a hlavně ligu legend