Přejít k hlavnímu obsahu

Riot Games vytvořil neuvěřitelný puzzle box a věnoval ho známému YouTuberovi

5. 1. 2021 | 09:27 Legends of Runeterra
Puzzle v dnešní době už nejsou pouze o spojování stovek kousků 2D obrázků, ale stejně se nazývají také komplexní velké krabice, které jsou skutečnou hříčkou pro její otevření. O jedno takové se postaral tým studia Riot Games.
Chris Ramsay
Chris Ramsay

Herní studio stojící za hrami League of Legends, VALORANT nebo Legends of Runeterra se rozhodlo navázat spolupráci se společností Puzzlebox Creations a youtuberem Chrisem Ramsayem, který se specializuje na otevírání všemožných puzzleboxů. V této kooperaci vznikla opravdu parádní spolupráce, žádná laciná snaha ve stylu "tady máš produkt a udělej skrze ní promo na naši hru". Tenhle výtvor se totiž Riot Games povedl na jedničku. Vynachválit si hlavolamy na cestě za otevřením krabice si nemohl ani sám Ramsay, který už podobných puzzleboxů má za sebou desítky, ne-li stovky. Jak moc se tohle Riotu povedlo, můžete zhodnotit sami ve videu.

Štítky: Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.