Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor se Stratym nebo příběhy brazilských legend. 43. díl pořadu COOL Esport je tady!

Další týden – další díl pořadu COOL Esport, tentokrát už s číslovkou 43. Kromě klasické porce zábavy se také mrkneme na ty nejdůležitější události ze světa esportu a zaměříme se na příběhy brazilských legend Coldzery a FalleNa. Rovněž k nám zavítá oblíbený komentátor FPS her a tvůrce obsahu Matěj “Straty” Cihlář, kterého jsme vyzpovídali.
43. díl pořadu COOL Esport je tady!
43. díl pořadu COOL Esport je tady!
Zdroj: COOL Esport

Kromě již zmíněných životních příběhů nás toho ovšem čeká z historie mnohem více. Mrkneme se totiž na největší úspěchy českých esportových reprezentací a můžeme vám říct, že jich opravdu není málo – vybrat ty nejlepší tři byl nelehký úkol. Zároveň nás čeká pokračování soutěže o pořádně nabušenou mašinu od společnosti HAL3000, stejně jako o herní notebook ASUS, tak to nezmeškejte, začíná se ve 23:40 na Prima COOL.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.