Přejít k hlavnímu obsahu

S příchodem třetí FIFA COOL sezóny se do Zápasovníku přidává také FIFA!

23. 5. 2021 | 10:00 EA SPORTS FC 24
O tom, že virtuální fotbal je u nás velmi populární, není pochyb. Minulé týdny, kdy se konal projekt eRepre, se na streamy dívalo několik stovek lidí, mnohdy počet sledujících přesáhl dva tisíce. Oblíbenost FIFY stoupá nadzvukovou rychlostí a to je jeden z hlavních důvodů, proč nesmí chybět ani v Zápasovníku.
Matchticker
Matchticker
Zdroj: .

Samotný matchticker je s námi pod názvem Zápasovník už přes půl roku a v září oslaví své první výročí. Díky tomuto unikátnímu projektu mají fanoušci přehled o dění na české esportové scéně. V Zápasovníku si můžete dohledat podrobné informace o týmech a turnajích nejedné hry. Dále také nabízí velmi pestré informace o jednotlivých zápasech a hráčích. Každý zápas ukrývá statistiku vzájemných duelů a samozřejmě i kanál, kde je vysílaný. Zápasovník u jednotlivých hráčů nabízí jejich úspěchy, přestupy, poslední odehrané zápasy a zajímavé statistiky. Dlouhodobě je zde dokumentována čtveřice her (CS:GO, Heartstone, PUBG a League of Legends) a nově také FIFA.

K přidání FIFY do našeho Zápasovníku se vyjádřil David Schmirler, admin FIFA na PLAYzone.

Zápasovník, je dalším krokem PLAYzone, který zlepšuje život, nejen pro hráče FIFA, ale i fanoušky. Díky němu každý dostane ten správný servis a přehled všech zápasů a turnajů. Já osobně jsem celou FIFA sekci u PLAYzone pomohl budovat právě proto, abych mohl všem hráčům i fanouškům dát to, co doopravdy chtějí. Každý rok se snažíme turnaje zlepšovat, zviditelňovat hráče a Zápasovník je přesně tím správným krokem kupředu.

FIFA v Zápasovníku
FIFA v Zápasovníku
Zdroj: PLAYzone

Prvním FIFA turnajem, který v Zápasovníku najdete, je naše vlastní AXE FIFA COOL Liga, která odstartuje zápasy první skupiny už v úterý 18. 5. a samozřejmě bude každý její zápas streamován. Můžete se těšit na statistiky ze všech utkání, rozpisy zápasů, kurzy na zápasy vypsané sázkovou kanceláří Tipsport a prostě vše pěkně na jednom místě na stránce Ligy.

Celé dění COOL ligy můžete sledovat také na oficiálním ligovém webu www.coolliga.cz. Tam najdete opravdu vše na jednom místě, od kompletní článkové coverage, přes informace o systému a harmonogramu.

Štítky: FIFA COOL liga