Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple je skutečnou legendou! Jeho postava bude přidána do nechvalně proslulé online hry

1. 12. 2021 | 13:02 Counter-Strike 2 Zajímavost
Už nějakou dobu můžete na dresech elitního týmu Natus Vincere vidět logo RAID: Shadow Legends, nechvalně proslulé hry především na mobilní telefony. Nyní však tato spolupráce byla pozvednuta na mnohem vyšší úroveň. Nejlepší hráč světa a reprezentant NAVI se totiž dočká vlastní postavy přímo ve hře a bude zvěčněn navždy.
s1mple
s1mple
Zdroj: ingame screen

RAID: Shadow Legends patří mezi nejméně oblíbené tituly ve světě her. Vývojáři totiž investují neuvěřitelné peníze do marketingu, namísto toho, aby hra byla zábavnější a lepší. RAID totiž stojí na klasickém konceptu hromady dnešních mobilních her, které jsou gameplayem jednoduché, umí navnadit, ale zároveň se po určitém čase stane spíše pay-to-win hrou. Bez investic se nikdy nevyrovnáte těm, kteří se nebojí otevřít peněženku.

Kromě mnohých spoluprací se streamery má RAID: Shadow Legends uzavřené partnerství také s esportovým týmem Natus Vincere. Aktuální světová jednička na poli CS:GO si může sponzory vybírat, ale RAID je i tak neodmítnutelnou spoluprací. Navíc se ji nebojí rozšiřovat, což se naprosto parádně podařilo právě nyní. Přímo do hry byl totiž přidán legendární šampion s1mple, který vznikl v kooperaci právě se samotným hráčem.

s1mple tak následuje Ninju, který už se ve hře nějaký čas nachází a patří mezi oblíbené legendární šampiony. Ukrajinská ikona světa CS:GO byla do hry přidána právě dnes a její postavu obdrží každý, kdo si v následujících dvou měsících zahraje RAID: Shadow Legends po dobu sedmi dní. Cíle spolupráce jsou jasné, nalákat do hry opět další vlnu hráčů, tentokrát z řad fanoušků CS:GO. Uznat ale musíme, že tenhle projekt je opravdu unikátní.

Legendary Champion: s1mple
Legendary Champion: s1mple
: RAID: Shadow Legends
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.