Přejít k hlavnímu obsahu

Šampionem naší Predator série se stává silná sestava Paraziti

1. 12. 2020 | 10:00 Rainbow Six: Siege
Po několikaměsíční pauze jsme se opět vrátili do vod Rainbow Six: Siege a od zářijových pokusů jsme v listopadu přinesli hráčům celou turnajovou sérii, kterou jsme uspořádali se záštitou značky Predator.
Predator
Predator

Měsíční série se skládala ze tří kvalifikací a následného finále, kam postoupilo osm nejlepších týmů. Ukázat svůj skill a smysly predatára se snažily nejen týmy různých organizací, ale také našlapané mixy. Jedním z nich byla i skupinka Paraziti, za kterou nastoupilo známé kvarteto Yuki, Assassin, HanzT a yaNNNNNgoo doplněné o oblíbeného komentátora a streamera DeeThana. Jejich největším konkurentem byl tým GLORE, který potkali v turnaji dvakrát. Zápasy to byly těsné, ale větší porci prize money za celkové prvenství si odnesli právě Paraziti.

Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.