Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport otáčí sérii proti EERINESS MARVO a na MČR přežívají!

26. 11. 2021 | 16:18 Counter-Strike 2 Reportáž
Druhý zápas pátečního dne nabídl vyrovnanou podívanou na tři mapy a s velkým množstvím kol. EERINESS MARVO si na Sampi.Tipsport věřili a vidět to bylo i na serveru. Na všech třech mapách svému soupeři zatápěli, ten ale dvakrát zvládl nepříznivý stav otočit a postupuje tedy do zápasu o postup do play-off.
Rutk0
Rutk0
Zdroj: PLAYzone / MČR

Druhá bitva o přežití započala mapou Overpass. Fanoušci se dočkali zajímavé hry, která se převíjela ze strany na stranu. EERINESS MARVO v první polovině zvládali klíčová kola a dokázali vyhrát za T stranu 9:6. Po změně stran však Sampi.Tipsport srovnali a začínalo se nanovo. Nejvíce to pálilo tradičně zur1sovi, jeho AWP rival NIO se ale naopak vytasil s acem. Sampi se bohužel nedařilo vytvářet vítězné série, EERINESS MARVO oproti tomu v obou polovinách dokázali vyhrát čtyři kola v řadě, což v konečném zúčtování bylo klíčové. EERINESS po výhře 16:13 šli do vedení v sérii, a fanoušci se dokonce dočkali Negeva v podání stinxe!

replay
replay
Foto: PLAYzone / MČR

Pokračování nabídlo mapu Inferno, která byla poprvé na tomhle turnaji vyrovnaná. Lépe do ní za CT stranu vykročili hráči EERINESS MARVO, když vyhráli dokonce sedm kol v řadě. Sampi.Tipsport nenacházeli recept a strany se měnily za stavu 5:10 z jejich pohledu. Následně sice bez killu prohráli druhé pistolky, s forcebuyem se ale rozjeli a skóre otočili osmi vyhranými koly v řadě. EERINESS MARVO se ještě na pár bodů zmohli, jejich útok byl ale často neškodný a Sampi věděli, jak se s tím vypořádat. Po výhře 16:13 tak posunuli sérii na třetí mapu.

Rutk0
Rutk0
Foto: PLAYzone / MČR

Rozhodnout musela mapa Mirage, kde se pokračovalo ve stejném gardu. EERINESS MARVO začali za výhodnější obrannou stranu a opět se brzy dostali do vedení. Highlightem první poloviny byl 1v3 clutch v podání NIA, skóre bylo při změně stran opět 10:5. Také tentokrát Sampi.Tipsport zaveleli na obrat, ale jednoduché to opět nebylo. K zur1sovi se ale v boji o přežití přidali také další spoluhráči, a to bylo klíčové. Dvěma velkými sériemi vyhraných kol se postupně dostali na matchpoint. Ten první soupeř odvrátil, o prodloužení se v dalším clutchi rval NIO, ale tentokrát mu to nevyšlo. Sampi tak utíkají hrobníkovi z lopaty a budou čekat na dalšího soupeře.

SMP vs. EE
SMP vs. EE
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Štítky: MČR, eEriness, Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.