Přejít k hlavnímu obsahu

První den je za námi! Otřesená eSuba zvládá postoupit a Patres of Love jsou k nezastavení

31. 7. 2021 | 18:46 Wild Rift
Den D pro domácí Wild Rift scénu je zde! Dnes od 13:00 začínají souboje v rámci Samsung Midseason a bude se na co koukat. Dokáže si eSuba podmanit i další esportový titul, nebo Patres of Love a STOPWATCH eSports překvapí a odnesou si korunu krále domácího Wild Riftu? O celém průběhu turnaje vás budeme průběžně informovat v tomto článku.
Midseason je tady!
Midseason je tady!
Zdroj: PLAYzone

Je to tady! Samsung Midseason dnešním dnem započal a elitní osmička týmů z domácí scény se utká o postup na MČR v mobilních hrách. Čtveřice pozvaných týmů byla vybrána podle umístění v celkovém pořadí a druhá čtveřice se musela kvalifikovat přes otevřené kvalifikace. Rozdělení všech týmů do skupin je následovné a hraje se ve formátu GSL skupin. Čtyři nejlepší týmy ze dneška se zítra v play-off utkají o postup na MČR a solidní prizepool, který nám věnoval Riot Games.

Prizepool Samsung Midseason ve Wild Riftu:

  • 1. místo - postup na MČR + 10 000 Kč
  • 2. místo - 350 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 3. místo - 200 bodů
  • 4. místo - 130 bodů
  • 5. - 6. místo - 90 bodů
  • 7. - 8. místo - 50 bodů
Skupina A
 Patres of Love2      
    Patres of Love2   
 NecroRaisers0      
       Patres of Love 
 eKoVy0      
 čas  Ironic Outlaws E-sport0   
 Ironic Outlaws E-sport2      
         
    Ironic Outlaws E-Sport1   
 NecroRaisers0     eKoVy 
    eKoVy2   
 eKoVy2      
Skupina B
 STOPWATCH eSports2      
     STOPWATCH eSports2   
 Team Endurance0      
       STOPWATCH eSports 
 eSuba2      
    eSuba0   
 MVP0      
         
    eSuba2   
 Team Endurance2     eSuba 
    Team Endurance0   
 MVP0      

První zápas na streamu ovládli podle očekávání STOPWATCH eSports. Jejich kořistí se stal Team Endurance a speciálně druhá hra byla doslova šikana, protože STOPWATCH se v 10. minutě dostali do vedení 20k goldů. Rovněž eSuba zvládla svůj první duel proti MVP jednoznačně 2:0 a nás čeká takové “brzké finále”, kde na sebe narazí STOPWATCH a eSuba.

Ve druhé skupině si Patres of Love v klidu poradili s týmem NecroRaisers 2:0 a potvrzují tak roli jednoho z hlavních favoritů. Naopak prvním překvapením celého Midseasonu se stala výhra Ironic Outlaws E-sport nad týmem eKoVy 2:1. To znamená, že eKoVy se nyní utkají s NecroRaisers o přežití v turnaji.

Prvním vyřazeným týmem z Midseason jsou NecroRaisers, kteří podlehli 2:0 týmu eKoVy. Nyní následuje souboj o přežití mezi Team Endurance a MVP. Zároveň se vítěz tohoto zápasu utká v následujícím kole proti jednomu z dvojice eSuba/STOPWATCH eSports.

Team Endurance se udržují v turnaji a posílají domů MVP. Nyní jsou už na řadě souboje o play-off, která zahajuje duel Patres of Love proti Ironic Outlaws E-Sport. Zvládnou vítězové kvalifikace překvapit a porazit jednoho z největších favoritů celého turnaje, nebo si Patres of Love udrží formu a dostanou se jako první do vyřazovací části?

Patres of Love postupují do play-off Samsung Midseason! Ve svém posledním zápase porážejí Ironic Outlaws, kteří se znovu utkají proti týmu eKoVy v souboji o druhé postupové místo. Teď je ovšem na řadě předčasné finále celého Midseasonu. V zápase o první místo ve skupině A na sebe naráží dva hlavní favoriti celého turnaje - eSuba a STOPWATCH eSports. Dá se očekávat výborná show.

Tohle je šok! STOPWATCH přejíždějí eSubu 2:0 a postupují do zítřejšího play-off. Posila Cyrax se jim zatím vyplatila a předvádí jeden z nejlepších individuálních výkonů celého turnaje. Nyní nás čekají dvě poslední série. Jedním z nich bude eSuba proti Team Endurance a ta druhá Ironic Outlaws proti eKoVy. Kdo doplní už postupující dvojici?

Třetího postupujícího známe. Jsou jím eKoVy, kteří dokázali otočit sérii proti Ironic Outlaws a vyhrávají 2:1. Teď už nás čeká jen poslední zápas mezi eSubou a Team Endurance, po kterém se dozvíme našeho posledního semifinalistu. Dokáží se hráči modré krve zvednout a postoupit dále?

Je konec prvního dne. Posledním postupujícím týmem se stává eSuba, která v posledním zápase zvládla porazit Team Endurance 2:0 a tím pádem se do play-off dostal každý pozvaný tým. Je to trochu škoda, protože jak Ironic Outlaws tak Team Endurance předvedli dobré výkony, jenom to bohužel na postup nestačilo. Pro dnešek je to od nás opravdu vše a vidíme se zítra ve 13:00 u prvního semifinále.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.